Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

VIDEO ǀ Adi Petre l-a taxat pe Reghecampf: ”Am avut altă atitudine şi am câştigat. Am văzut şi noi declaraţiile dumnealui”

Farul Constanta Publicat pe 7 nov 2021
mail-share icon Email

Laurenţiu Reghecampf i-a deranjat pe jucătorii Farului cu declaraţia premergătoare disputei de duminică. Astfel, antrenorul Universităţii Craiova a fost pus la punct de Adrian Petre, cel care a şi adus victoria constănţenilor cu oltenii, în partida terminată 1-0.

Azi am dovedit domnului Reghecampf că am avut o altă atitudine şi am reuşit să câştigăm. Am văzut şi noi declaraţiile domnului Reghecampf”, a transmis Adi Petre cu direcţie către antrenorul formaţiei din Bănie, care declara înaintea partidei:

Farul e o echipă care joacă fotbal şi eu sunt nerăbdător să jucăm acest meci. Pentru ei e o perioadă grea, joacă la trei zile, dar cei de la Farul se pot reface, au această capacitate. Vor avea altă atitudine la meciul cu noi. Hai să nu ne ducem în altă latură, nu vreau să intru într-o asemenea discuţie! N-a fost un meci strălucit pentru ei, eu discut numai despre joc”.

După o perioadă în care nu a avut cele mai bune evoluţii ale carierei, Adi Petre pare pus pe picioare odată cu transferul la Farul. I-a mulţumit lui Gică Hagi la finalul confruntării dintre Farul şi Universitatea Craiova, pentru faptul că a reintrat în formă.

Mi-am făcut treaba azi. Mă simt bine. Domnul Hagi îmi oferă tot ce am nevoie. Nu ştiu când voi fi titular, depinde de planurile tactice ale domnului Hagi. Eu trebuie doar să-mi fac treaba. Mi-aş dori şi eu să fiu titular, dar când va veni momentul voi juca. Trebuie să muncesc în continuare. Depinde doar de mine dacă voi juca din primul minut”, a declarat Petre după meciul de la Constanţa.

Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 15-a din Casa Liga 1.

  • Golul a fost marcat de Petre, în minutul 77.

Echipele utilizate: 

  • Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Purece (Grameni ’66), Artean, Ciobanu (Radaslavescu ’76) – Ganea (Fernandes ’70), Betancor (Petre ’76), Pitu (Boboc ’67). Antrenor: Gheorghe Hagi
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpăţână, Găman, Screciu, Bancu – M. Bălaşa (Creţu ’67), Nistor (Ivanov ’79) – Gustavo (Cîmpanu ’59), Houri (Baiaram ’79), Ivan – Markovic (Koljic ’59). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele