Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

VIDEO | ADIO, BARCELONA! NEYMAR E OBLIGAT SĂ MAI STEA UN AN LA PARIS. PLANUL DE SCĂPARE PENTRU 2020

Video Publicat pe 5 sep 2019
mail-share icon Email

Barcelona a închis definitiv uşa pentru Neymar în acest sezon. Catalanii nu au reuşit să ajungă la o înţelegere cu PSG. Care au vrut peste 200 de milioane de euro, exact cât i-au plătit clubului spaniol în 2017 pentru jucătorul brazilian. La aflarea veştii, Neymar a plâns. Real Madrid a licitat şi ea pentru serviciile jucătorului sud-american. Dar fără să aibă sorţi de izbândă. Neymar va continua, astfel, încă un an la Paris. Chiar dacă nu se simte în largul său la actualul club. În noul sezon nu a jucat niciun meci pentru PSG.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele