Ultima oră
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul

VIDEO | Adrian Mihalcea, foarte dezamăgit de eşecul cu FCSB. ”Am sentimente contradictorii. Nu aş vrea să zic nişte prostii”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20818166/1/mihalcea.jpg

FCSB a reuşit să învingă Chindia cu scorul de 3-2, duminică seară, pe teren propriu, după un meci în care la pauză târgoviştenii conduceau cu 2-0. Echipa lui Dică a marcat de trei ori în 11 minute. Meciul a contat pentru etapa a cincea a Superligii.

Chindia a avut un jucător eliminat încă din minutul 7, pe Neguţ, dar târgoviştenii au încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri. Popadiuc (min. 22) şi Damiel Popa (min. 28) înscriind pentru oaspeţi. În minutul 48 Cordea a redus din diferenţă, înscriind din faţa porţii. Acelaşi Cordea a egalat în minutul 55 după o acţiune proprie, iar în minutul 59 Tamm a înscris cu o lovitură de cap, aducând pe FCSB în avantaj.

Adrian Mihalcea a declarat la finele partidei că are probleme de lot, deoarece este foarte redus din punct de vedere numeric. El a explicat că nu a avut soluţii pe bancă pentru meciul cu FCSB.

”Măcar să învăţăm din greşeli! Sper, că până acum nu am învăţat. E acelaşi scenariu ca anul trecut. Din păcate, băieţii ăştia rămaşi nu au învăţat. La pauză au scos artileria grea cei de la FCSB, fotbalişti de altă clasă.

Să mă ierte Dumnezeu, dar am băgat 3 copii under 21 pe teren. Suntem tot mai puţini, acum e şi Neguţ out. Nu înţeleg nimic! Adică înţeleg că diferenţa a fost făcut de calitatea superioară. Bravo acestor copii de la Steaua. Vreau să îmi felicit jucători pentru atitudine. Vor veni şi rezultatele! Trebuie să arătăm acelaşi joc.

Primul gol al lor a venit prea repede. A fost greu să menţinem ritmul de joc după pauză. Asta e. Vom vedea ce urmează, o să încercăm să învăţăm. Am sentimente contradictorii şi nu vreau să spun nişte prostii”
, a declarat Mihalcea, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt