Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

VIDEO ǀ Adrian Mihalcea ştia ce avea să joace CFR Cluj, dar nu a putut face nimic. Reacţia antrenorului Chindiei Târgovişte, după eşecul cu campioana

Chindia Târgoviște Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

Adrian Mihalcea ştia ce avea să joace CFR Cluj în partida cu Chindia Târgovişte, pierdută cu 0-2, care a fost LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Cu toate acestea, chiar dacă a pregătit zile bune strategia cu minge lungă a ardelenilor, antrenorul nu a putut să îi facă pe jucătorii lui să evolueze la nivelul pe care îl voia.

La finalul jocului de la Ploieşti, Mihalcea a evidenţiat faptul că discută cu conducerea aspecte legate de lot, dar, cu toate acestea, nu a vrut să detalieze subiectul, dacă vor mai fi aduşi jucători sau dacă vor pleca şi anumite nume, din cauza modului în care a arătat Chindia Târgovişte până acum.

”Ştiam că asta o să joace, minge lungă, pentru că au o talie impresionantă. Având exersate aceste cornere au reuşit să marcheze. Ştiam, ne-am pregătit două zile la rând, dar cumva poate experienţa jucătorilor de la ei a contat. Al doilea gol a fost pe o neatenţie, în minutul 45, a fost greu. 

În a doua repriză am schimbat, am încercat să punem presiune şi am avut ceva ocazii. Ca să ai personalitate trebuie să fii jucat la un anumit nivel. Da, ai nevoie şi de puţin noroc, se poate spune aşa, mai ales că am avut o bară.

Ar fi fost mult mai mult simplu dacă eram mai atenţi şi aveam mai multă personalitate în faţa porţii. Nu aş vrea să comentez nimic vizavi de lot, este o discuţie internă a noastră. Ştim ce probleme avem, şi conducătorii ştiu asta, sper să se rezolve”, a spus Adrian Mihalcea.

Chindia Târgovişte - CFR Cluj, 0-2

 CFR Cluj a învins duminică formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a patra a Superligii. Clujenii au încheiat partida în nouă jucători, iar Dan Petrescu a fost şi el eliminat

În meciul de la Ploieşti, clujenii au deschis scorul în minutul 27, la un corner al lui Petrila, recentrare cu capul Hoban şi Muhar a înscris.

În minutul 45, Yeboah a mărit avantajul oaspeţilor dintr-o foarfecă.

În repriza a doua, clujenii au avut trei eliminaţi – doi jucători şi antrenorul Dan Petrescu. În minutul 66, Yeboah a alunecat şi l-a lovit pe Ioniţă, târgoviştenii au cerut eliminare. Arbitrul Iulian Călin i-a acordat cartonaşul roşu lui Yeboah, iar Dan Petrescu a protestat şi a fost şi el eliminat. Yeboah a fost aproape de un conflict cu un oficial al arenei din Ploieşti, dar, în cele din urmă, a părăsit terenul. În minutul 80 a fost eliminat şi Debeljuh, pentru o lovitura de cot aplicată lui Celea, decizie contestată de clujeni.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt