Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

VIDEO | Adrian Mititelu s-a întâlnit cu fotbaliştii imediat după ce a aflat că meciul cu Sepsi se va rejuca. Patronul oltenilor vrea să ofere prime de zeci de mii de euro: ”Am câştigat o bătălie!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca. A venit decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, joi, una surprinzătoare, nesperată de nimeni, cu excepţia patronului oltenilor Adrian Mititelu, care era încrezător că aceasta va fi hotărârea dată de oficialii FRF.

Astfel, poziţia a 6-a din play-off, care se dispută în mod direct între Sepsi şi FC U Craiova, va fi stabilită pe teren, la Sfântu Gheorghe.

După această decizie, Adrian Mititelu a oferit mai multe declaraţii. Patronul oltenilor a dezvăluit că a mers să se întâlnească cu fotbaliştii după ce a aflat această veste. 

Mai mult decât atât, Adrian Mititelu a recunoscut că are de gând să le ofere fotbaliştilor, dacă echipa se va califica în play-off, prime între 5.000 şi 15.000 de euro pentru fiecare jucător. 

”Am câştigat o bătălie!”

”Şi băieţii... am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două 'cartuşe' pentru intrarea în play-off. (n.r. au prime?) Au... între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off.

Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt