Ultima oră
Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători” Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători”
Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup
”La fotbal, nu am naş, nu am fin, nu am familie”. Dan Nitor, decisiv cu FCSB ”La fotbal, nu am naş, nu am fin, nu am familie”. Dan Nitor, decisiv cu FCSB
VIDEO ǀ FCSB plăteşte tribut unui final de meci slab şi obţine doar o remiză cu Universitatea Cluj VIDEO ǀ FCSB plăteşte tribut unui final de meci slab şi obţine doar o remiză cu Universitatea Cluj
Cu Boloca titular, Sassuolo a pierdut cu Monza. Egal fără goluri între Torino şi Verona Cu Boloca titular, Sassuolo a pierdut cu Monza. Egal fără goluri între Torino şi Verona
S-a deschis o anchetă după ce o fetiţă de opt ani a fost insultată cu apelative rasiste de fanii lui Atletico Madrid S-a deschis o anchetă după ce o fetiţă de opt ani a fost insultată cu apelative rasiste de fanii lui Atletico Madrid

VIDEO | Adrian Mititelu s-a întâlnit cu fotbaliştii imediat după ce a aflat că meciul cu Sepsi se va rejuca. Patronul oltenilor vrea să ofere prime de zeci de mii de euro: ”Am câştigat o bătălie!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca. A venit decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, joi, una surprinzătoare, nesperată de nimeni, cu excepţia patronului oltenilor Adrian Mititelu, care era încrezător că aceasta va fi hotărârea dată de oficialii FRF.

Astfel, poziţia a 6-a din play-off, care se dispută în mod direct între Sepsi şi FC U Craiova, va fi stabilită pe teren, la Sfântu Gheorghe.

După această decizie, Adrian Mititelu a oferit mai multe declaraţii. Patronul oltenilor a dezvăluit că a mers să se întâlnească cu fotbaliştii după ce a aflat această veste. 

Mai mult decât atât, Adrian Mititelu a recunoscut că are de gând să le ofere fotbaliştilor, dacă echipa se va califica în play-off, prime între 5.000 şi 15.000 de euro pentru fiecare jucător. 

”Am câştigat o bătălie!”

”Şi băieţii... am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două 'cartuşe' pentru intrarea în play-off. (n.r. au prime?) Au... între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off.

Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt