Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | Al-Hilal - Al Nassr 3-0. Mitrovic a reuşit ”dubla” şi trupa lui Cristiano Ronaldo a pierdut clar derby-ul Arabiei Saudite

Fotbal Internațional Publicat pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21406085/1/profimedia-0796526493.jpg

Al-Hilal s-a impus cu 3-0, vineri, în faţa lui Al Nassr, meci contând pentru runda 15 a campionatului Arabiei Saudite. Partida a putut fi vizionată în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Meciurile din Saudi Pro League se văd în exclusivitate pe Prima Sport

În urma acestei victorii Al-Hillal s-a distanţat în fruntea clasamentului la 7 puncte de Al Nassr, în timp ce trupa lui Ronaldo a rămas pe locul 2.

Al-Hilal - Al Nassr 3-0 (Milinkovic-Savic 64', Mitrovic A. 90', 90+2')

Echipele de start:

  • Al-Hilal: Bono - Abdulhamid, Koulibaly, Al Bulayhi, Al Burayk - Milinkovic-Savic, Neves - Michael, Malcom, Al Dawsari - Mitrovic
  • Al Nassr: Al Aqidi, Al Ghannam, Lajami, Laporte, Telles - Fofana, Brozovic - Mane, Otavio, Talisca, Ronaldo

Min. 90+11: Final de meci! 

Min. 90+2: GOOOL marcat de Al-Hilal! Milinkovic-Savic l-a servit pe Mitrovic, iar sârbul a reuşit ”dubla”.

Min. 90: GOOOL marcat de Al-Hilal! Al Dawsari a executat bine cornerul, iar Mitrovic i-a luat faţa lui Cristiano Ronaldo şi a înscris.

Min. 64: GOOOL marcat de Al-Hilal! Abdulhamid a centrat excelent în careu, iar Milinkovic-Savic a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Min. 50: Ocazie mare pentru Al Nassr! Talisca a primit într-o poziţie excelentă, dar şutul său a fost blocat în ultimul moment.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+5: Final de primă repriză!

Min. 14: Ocazie imensă ratată de Al Hilal! Portarul lui Al Nassr a greşit incredibil, dar Michael nu a putut deschide scorul cu poarta goală.

Min. 11: Ocazie mare pentru Al Nassr! Talisca a trecut superb, dar a trimis peste poartă.

Min. 1: A început partida! 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Al-Hilal este lider în campionat după primele 14 etape, cu 38 de puncte şi vine după victoria răsunătoare din runda trecută, scor 9-0, cu Al Hazem. Formaţia antreantă de Jorge Jesus nu a pierdut niciun meci în acest sezon.

De cealaltă parte, Al Nassr se află la 4 ”lungimi” în spatele rivalei din această seară şi vine după victoria cu 3-0 în faţa lui Al Akhdoud, meci în care Cristiano Ronaldo a reuşit o ”dublă” de senzaţie. Formaţia la care evoluează portughezul e pe locul secund, cu 34 de puncte adunate, dar a suferit două înfrângeri în Saudi Pro League, în startul sezonului.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a fost câştigată de Al Nassr, scor 2-1 după prelungiri, ambele goluri fiind marcate de Cristiano Ronaldo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri