Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

VIDEO ǀ Al Nassr - Al-Taawon 0-2! Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane nu au putut face nimic ca să evite al doilea eşec consecutiv pentru echipa lor

Staruri din fotbal Publicat pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21288358/4/profimedia-0798305074.jpg

Update: Al Nassr - Al Taawon, duel din etapa a doua a campionatului din Arabia Saudită, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 0-2. 

Golurile învingătorilor au fost marcate de către Tawamba (în minutul 20) şi de către Bahusayn (în minutul 90 + 6). 

În urma acestui rezultat, Al Nassr, echipa starurilor Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane, rămâne cu 0 puncte după două etape în Saudi Pro League.  

De cealaltă parte, Al Taawon a acumulat 4 puncte, în condiţiile în care în etapa inaugurală a obţinut un egal cu Al Fateh.


Ştirea iniţială: Al Nassr - Al Taawon, în exclusivitate la Prima Sport 3, ASTĂZI, de la 21:00. CR7 şi Mane promit show! Echipele probabile

Al Nassr Riyadh - Al Taawon, meci contând pentru etapa a doua din campionatul Arabiei Saudite, va fi trasmis în exclusivitate de către Prima Sport 3, ASTĂZI, de la ora 21:00, şi online de către platforma www.primaplay.ro.

Al Nassr - Al-Taawon, în exclusivitate la Prima Sport 3, ASTĂZI, de la 21:00

În prima etapă din campionat, Al Nassr a cedat cu 2-1 pe terenul grupării Al-Ettifaq, cu Cristiano Ronaldo menajat din cauza unei accidentări uşoare. De cealaltă parte, Al Taawon a obţinut o remiză în deplasare (1-1) cu Al Fateh.

Acum, cel mai probabil, Cristiano Ronaldo se va afla pe teren alături de staruri precum Telles, Fofana, Talisca, Brozovic sau Mane, nume care în mod normal promit spectacol pentru iubitorii ”Sportului-Rege”.

Echipele probabile:

  • Al-Nassr (4-2-3-1): Al-Aqidi - Al- Ghannam, Al-Fatil, Lajami, Telles - Fofana, Al-Khaibari - Talisca, Brozovic, Mane - Ronaldo;
  • Al-Taawoun (4-3-3): Mailson - Al-Ghamdi, Girotti, Kadesh, Faqeehi - Flavio, Al-Mahdioui, Medran - Mateus, Bahusayn, Tawamba.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri