Ultima oră
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini

VIDEO | Alaves - Atletico Madrid 2-0. Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, lăsaţi pe bancă

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21566218/2/profimedia-0866757813.jpg

Alaves a învins pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Atletico Madrid, în etapa a 32-a din La Liga.

Istoria partidei de pe Mendizorroza s-a scris în minutul 15, atunci când Kike Garcia i-a pasat lui Carlos Benavidez şi acesta a marcat primul gol al meciului.

Elevii lui Simeone au dominat repriza secundă, dar nu au reuşit să îl învingă pe portarul gazdelor, Antonio Sivera. Mai mult, abia intrat în minutul 88, Luis Rioja a înscris superb, din voleu, patru minute mai târziu, din centrarea lui Carlos Vicente şi Alaves, victorioasă cu 2-0, poate să se gândească la viitorul sezon din La Liga.

Cei doi internaţionali români prezenţi în loturile celor două echipe, mijlocaşul Ianis Hagi (Alaves) şi portarul Horaţiu Moldova (Atletico Madrid), au fost rezerve neutilizate.

În clasamentul campionatului spaniol Atletico Madrid este pe locul 4, cu 61 de puncte, iar Alaves se află pe locul 13, cu 35 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele