Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

VIDEO | Alex Mirea a câştigat etapa de la Poiana Braşov şi a devenit în premieră campion al CNVC

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 11 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20425721/1/mirea-bun.jpg

Alex Mirea (Radical SR 8) este noul campion al vitezei în coastă. Bucureşteanul a reuşit să se impună în Trofeul Audi, disputat pe un traseu de 5 kilometri la Poiana Braşov, iar cu patru succese stagionale a câştigat în premieră titlul suprem.

Bătălia s-a dat în patru. Cel mai rapid pilot al antrenamentelor, Octavian Ciovică a ieşit primul din cursă, din cauza unei ieşiri în decor în manşa întâi, el nu s-a dat însă bătut şi a alergat pe trasel de casă, în manşa a doua, însă doar pentru palmares, nemaicontând în clasamentul general.

Silviu Dumitrescu a terminat pe locul secund, atât în cursă, cât şi la general, unde a încheiat la patru puncte în spatele lui Mirea. Podiumul a fost completat de Alexandru Piţigoi, pe un Porsche GT. În timp ce ultima treaptă a podiumului la general a fost completată de Costel Căşuneanu, ce a încheiat pe 5 la Poiana Braşov.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele