Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | Alex Rins, victorios în cursa MotoGP din SUA! Bagnaia a abandonat

Auto-Moto Publicat pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21097736/1/rins.png

Spaniolul Alex Rins (LCR Honda) a câştigat, dminică, Grand Prix-ul Americilor la MotoGP, la Austin, a treia etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză.

Pe locul doi s-a clasat italianul Luca Marini (Mooney VR46 Racing Team), iar pe trei a terminat francezul Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP).

Italianul Francesco Bagnaia, campionul mondial en titre, a abandonat cu 13 ture înainte de final, într-un moment în care conducea autoritar cursa.

Etapa a patra, Graand Prix-ul Spaniei, va avea loc la 30 aprilie şi va fi transmisă în direct pe canalele Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele