Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO ǀ Alexandru Maxim a reuşit dubla în Super Lig! Prestaţie solidă pentru mijlocaşul ofensiv român

Superlig Publicat pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20618806/1/eydkopixmagmodd.jpg

Update: Din nefericire pentru Alexandru Maxim, dubla s-a nu a contat pentru Gaziantep decât la golaveraj. Ataly s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-2. Maxim a fost integralist şi a mai văzut un cartonaş galben în minutul 80. Celălalt român, fundaşul Alin Toşca a fost schimbat în minutul 62. 

Ştirea iniţială: Alexandru Maxim a marcat două goluri în meciul dintre Ataly şi Gaziantep, din etapa a 27-a a campionatului Turciei.

În minutul 18, internaţionalul român în vârstă de 31 ani a egalat de la punctul cu var, printr-o execuţie impecabilă, pentru Gaziantep, care fusese condusă din minutul 10.

 

Maxim a reuşit să aducă egalarea a doua oară în prima repriză pentru oaspeţi, în minutul 26, după ce un coechipier şi-a introdus balonul în proprie poartă cu patru minute în urmă.

Meciul se joacă la ora redactării ştirii, iar Gaziantep este condusă în deplasare cu 3-2, după un alt gol înscris de gazde, de data aceasta în minutul 51.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele