Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Alexandru Mitriţă a confirmat mutarea. ”Am semnat pe 3 ani, sunt foarte bucuros. Aştept cu nerbădare să începem treaba!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

Alexandru Mitriţă s-a întors în România şi a confirmat că a semnat cu Universitatea Craiova.

Extrema stângă a anunţat că s-a înţeles cu Universitatea Craiova pentru 3 ani şi are planuri mari pentru sezonul viitor. El a accepta oferta lui Mihai Rotaru şi va reveni în Bănie după ce plecase în februarie 2019 în MLS, la New York City FC, în schimbul sumei de 8 milioane de euro.

”Am semnat cu Craiova pe 3 ani, sunt foarte bucuros. Înseamnă mult pentru mine această echipă, acest oraş. Sunt bucuros că am făcut această alegere. Aş fi venit de anul trecut, dar nu s-a putut. Anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia.

Nu e un pas înapoi, trebuie să tragem tare să prindem Europa, să ne batem la titlu. Acest oraş merită să câştige iar un trofeu, m-aş bucura foarte tare să-mi aduc aportul la acest lucru. Sunt bucuros că m-am întors acasă şi aştept cu nerbădare să începem treaba!”, a declarat Mitriţă.

New York City FC este echipa de care aparţine Mitriţă în acest moment. Americanii l-au cedat sub formă de împrumut în Arabia Saudită, la Al Raed, grupare antrenată de Marius Şumudică.

"M-aş bucura să vină Mitriţă la noi, dar asta este numai decizia şi puterea patronului, pentru că la bugetul acesta, de 7,5 milioane de euro, nu-ţi permiţi să achiţi nu ştiu câţi bani pentru Mitriţă. Numai patronul ar putea să rezolve chestia asta.

Ar fi o butelie mare de oxigen pentru echipă, pentru compartimentul nostru ofensiv. Dar din moment ce PAOK nu activează clauza de cumpărare din vară, înseamnă că mai are contract cu americanii şi trebuie plătită o sumă de transfer", a declarat Sorin Cârţu, în 2022, cu privire la revenirea lui Mitriţă, pentru Oltenia TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri