Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în turul doi la Roland Garros. Nu i-a dat nicio şansă Juliei Riera Irina Begu s-a calificat în turul doi la Roland Garros. Nu i-a dat nicio şansă Juliei Riera
VIDEO | Zeljko Kopic şi-a atins obiectivul. ”Pentru moment sunt mulţumit, trebuie să vedem cum facem” VIDEO | Zeljko Kopic şi-a atins obiectivul. ”Pentru moment sunt mulţumit, trebuie să vedem cum facem”
VIDEO | ”Cel mai urât meci în care am jucat în viaţa mea”. Denis Politic, aspru după remiza cu Miercurea Ciuc VIDEO | ”Cel mai urât meci în care am jucat în viaţa mea”. Denis Politic, aspru după remiza cu Miercurea Ciuc
Dinamo, făcută praf după egalul de la Miercurea Ciuc: „Penibil!” Dinamo, făcută praf după egalul de la Miercurea Ciuc: „Penibil!”
Lovitura pregătită de Dinamo! După ce s-au salvat, ”câinii” vor să aducă cel mai bun jucător al unei rivale din play-out Lovitura pregătită de Dinamo! După ce s-au salvat, ”câinii” vor să aducă cel mai bun jucător al unei rivale din play-out
VIDEO | Csikszereda - Dinamo 0-0. ”Câinii” au acceptat dominarea din retur a ciucanilor şi rămân în Superliga VIDEO | Csikszereda - Dinamo 0-0. ”Câinii” au acceptat dominarea din retur a ciucanilor şi rămân în Superliga

VIDEO | Alexi Pitu, prezentat oficial la Bordeaux. Care ar fi de fapt suma de transfer

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

Alexi Pitu (20 de ani) a fost prezentat oficial de Bordeaux. Gruparea din Ligue 2 i-a pregătit un clip special de prezentare, la fel ca marilor fotbalişti.

La jumătatea unui sezon foarte bun, atacantul lateral nu se aştepta să prindă un transfer în Vestul Europei, însă Bordeaux l-a convins cu un salariu de 25.000 de euro lunar şi promisiunea că acesta va creşte la 40.000, dacă fosta campioană a Franţei va promova în Ligue 1.

Deşi s-a vehiculat că Farul va încasa 2 milioane de euro, ziariştii francezi de la Sud Quest scriu că în realitate suma este mai mică: 1 milion de euro!

”Internaţionalul român de tineret a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate, valabil până în iunie 2027”, este comunicatul grupării franceze.

Născut la Karlsruhe în Germania, Pitu s-a format la Academia Gheorge Hagi şi a debutat la seniori în 2018, la 16 ani.

El a marcat cinci goluri în 20 de meciuri în acest sezon.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele