adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

VIDEO | Alexi Pitu, prezentat oficial la Bordeaux. Care ar fi de fapt suma de transfer

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

Alexi Pitu (20 de ani) a fost prezentat oficial de Bordeaux. Gruparea din Ligue 2 i-a pregătit un clip special de prezentare, la fel ca marilor fotbalişti.

La jumătatea unui sezon foarte bun, atacantul lateral nu se aştepta să prindă un transfer în Vestul Europei, însă Bordeaux l-a convins cu un salariu de 25.000 de euro lunar şi promisiunea că acesta va creşte la 40.000, dacă fosta campioană a Franţei va promova în Ligue 1.

Deşi s-a vehiculat că Farul va încasa 2 milioane de euro, ziariştii francezi de la Sud Quest scriu că în realitate suma este mai mică: 1 milion de euro!

”Internaţionalul român de tineret a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate, valabil până în iunie 2027”, este comunicatul grupării franceze.

Născut la Karlsruhe în Germania, Pitu s-a format la Academia Gheorge Hagi şi a debutat la seniori în 2018, la 16 ani.

El a marcat cinci goluri în 20 de meciuri în acest sezon.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele