Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

VIDEO ǀ Alibec, nemulţumit de modul în care a încheiat anul. ”Un meci foarte prost”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 16 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20954038/1/da.jpg

FC Voluntari a terminat la egalitate pe teren propriu, meciul disputat în compania formaţiei Farul Constanţa, scor 1-1, în etapa a 21-a, ultima a anului.

Tudor Băluţă a deschis scorul pentru Farul în minutul 3, când a înscris cu un şut din afara careului la o minge deviată de apărarea gazdelor.

În minutul 51 arbitrul Cătălin Popa a anulat golul lui Alibec pentru un offside.

Voluntari a egalat în minutul 87, dintr-un penalti transformat de Nemec, la faultul comis de Sîrbu asupra lui Armaş.

Denis Alibec a declarat la finalul partidei că a fost un meci slab făcut de echipa sa, în ciuda faptului că cei de la Farul a deschis scorul rapid.

”Un meci foarte prost. Am început foarte bine, dacă făceam şi eu 2-0 poate era altfel meciul. Nu înţeleg de ce ne-am retras aşa mult, i-am lăsat să facă ce vor ei. Cred că de asta au egalat.

Nu ăsta este stilul nostru. Trebuia să stăm sus, cum am făcut-o la început, şi cu siguranţă n-ar mai fi avut nicio ocazie”,
a spus Alibec, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele