Ultima oră
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

VIDEO | Alibec voia mai mult de la deplasarea în Giuleşti: "Sunt supărat că nu am câştigat". Cum a explicat driblingul de efect în faţa lui Grigore

Farul Constanta Publicat pe 21 oct 2022
mail-share icon Email


Marcator al golului de 1-0 în Rapid - Farul 1-1, Denis Alibec nu e mulţumit cu rezultatul din Giuleşti.
Vârful Farului dorea toate cele trei puncte, mai ales că echipa sa a intrat în avantaj la cabine, dar golul marcat rapid de Săpunaru (minutul 52) a stricat planurile lui Hagi. La interviul de după meci, Alibec a explicat şi driblingul de efect reuşit în faţa veteranului Dragoş Grigore:
 
"Sunt puţin supărat pentru că nu am reuşit să luăm cele trei puncte. Am fost timoraţi, nu am reuşit să ne facem jocul şi, sincer, chiar nu sunt mulţumit cu un punct. Ştiam că vor lăsa spaţii în spatele lor, am lucrat asta la antrenament şi mă bucur că am reuşit să marchez, dar sunt supărat că nu am câştigat meciul.
 
Am văzut că vine agresiv, ştiam că o să vină aproape, desfăcut. Eh l-am umilit...Aşa e când eşti atacant. Driblezi şi ei, fundaşii, le mai fură câteodată.
 
Cred că au marcat foarte repede şi lucrul acesta ne-a dat puţin înapoi, dar apoi ne-am revenit. Puteam marca şi noi golul al doilea, puteau marca şi ei, până la urmă s-a terminat 1-1. Pentru noi e un punct pierdut, jucăm doar la victorie. Chiar dacă Rapid are o echipă foarte bună, cu fani extraordinari. Aţi văzut că şi fanii noştri au venit în număr mare şi le mulţumim", a spus liderul Farului, la flash-interviul de la finalul celor 90 de minute.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele