Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

VIDEO | ”Am făcut un meci extraordinar”. Rapid etalează un joc excelent sub comanda lui Adi Mutu

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21111737/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-1-05-2023-2.jpg

Antrenorul Adrian Mutu a declarat, luni seară, că Rapid a făcut un meci extraordinar cu CFR Cluj, mai ales în repriza secundă, apreciind că jucătorii săi au ştiut să sufere.

”Vreau să îi felicit pe băieţi că au rămas cu picioarele pe pământ, după victoria din derby-ul cu FCSB. Am intrat bine şi vom încerca să câştigăm cu toate echipele pentru a acumula experienţă pentru sezonul viitor.

Acea perioadă va rămâne în bagajul meu de antrenor, sunt momente care fac parte din viaţa unui antrenor, te face să dai mai mult de 100%. Suntem la Rapid, presiunea e mare.

Noi acum trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”
, a declarat Mutu, la flash-interviuri.

Formaţia Rapid a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa CFR Cluj, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Pentru Rapid au marcat Dugandzic (9-penalty şi 45+2) şi Kait (12), iar pentru CFR a înscris Braun (15).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele