Ultima oră
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR
VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine” VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare

VIDEO ǀ ”Am simţit că avem un grup unit”. Andrei Burcă, noul stâlp al defensivei româneşti

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21394196/2/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-4.jpg

Andrei Burcă, fundaşul echipei naţionale a României, recunoaşte că România nu are individualităţi care să câştige meciuri, dar simte că pentru tricolori forţa grupului e mai importantă.

”Cred că nu realizăm ce se întâmplă. Parcă nu ne-am bucurat destul. Ne-au obligat foarte mult aceste vorbe care s-au spus în media şi ne-au făcut să dăm mai mult. Criticile ne-au făcut să devenim mai buni. Am acceptat şi criticile până au ajuns la jigniri. Dar această victorie ne obligă foarte mult la Campionatul European. Noi, aici, suntem o familie, exact ce spune şi mister în conferinţe, mereu.
 
Asta s-a schimbat la naţională în ultimul an şi jumătate, atmosfera. Au rezistat doar jucătorii care au făcut ce le spune mister şi care se acomodează cu grupul. Nu avem încă individualităţile care să câştige meciurile, dar se vede forţa grupului. Mă bucur pentru jucătorii tineri care vin din spate, sper să progreseze an de an, pentru că au calitate.

Cel mai greu moment a fost meciul cu Israel, de acasă. Nu am reuşit să facem faţă presiunii publicului, presiunii rezultatului. Am simţit că avem un grup unit şi că ne vom califica încă de la începutul campaniei. Acum o să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că avem treabă la Euro”, a declarat Andrei Burcă.

Echipa naţională a României a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 1-0, echipa naţională a Elveţiei, în ultimul meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri