Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | ”Am spus când am venit la echipă că încerc”. Nicolae Dică, decizie fermă cu privire la demisie

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21096673/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cs-mioveni-cupa-romaniei-6-04-2023.jpg

FC Hermannstadt a învins, cu scorul de 2-0, echipa CS Mioveni, în etapa a patra din play-out-ul Superligii. Golurile au fost marcate de Paraschiv, în minutele 34 (penalty) şi 66.

Cei de la Mioveni sunt cu un picior şi jumătate în liga secundă, iar Nicolae Dică a punctat că va anunţa conducerea despre demisia sa, atunci când se va decide.

În urma acestui rezultat, CS Mioveni ajunge la a 4-a înfrângere consecutivă din tot atâtea posibile în play-out şi rămâne pe ultimul loc în Superligă cu 11 puncte. Hermannstadt adună 24 de puncte şi se poziţionează pe 10.

"Este greu de digerat, păcat că era un joc echilibrat şi dintr-un contraatac al nostru apare acel 11 metri şi primim gol. Am încercat să punem probleme şi nu am reuşit să marcăm. Apoi când au intrat a doua noastră în careul nostru au marcat din nou.

E greu când eşti pe ultimul loc şi ai presiunea rezultatului.

De asta am făcut acele schimbări în minutul 38. Eu am încercat, o să vedem ce facem.

(n.r. demitere/demisie) Nu vreau să vorbesc acum despre lucrul acesta. Am spus când am venit la echipă că încerc. Când mă voi decide o să-i anunţ pe cei din conducere. Ei m-au încurajat. Nu a vrut nimeni să vină în iarnă când am venit eu. Nu regret. Am avut de învăţat, îmi place să mă lupt. Am făcut tot ceea ce a depins de mine"
, a spus Dică, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele