Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21580899/2/fc-universitatea-cluj-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-play-out-04-05-2024-2.jpg

Universitatea Cluj a remizat pe teren propriu, 3-3, cu Dinamo, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Superligii.

Ioan Ovidiu Sabău a încercat să găsească explicaţii pentru forma slabă a ardelenilor şi a reiterat ideea că ar putea fi schimbat cu Marius Şumudică în această vară.

”Au fost câteva acţiuni frumoase, dar nu am avut continuitate cu posesia, teamă, după 5-6 pase, mingea la adversar, nu mai avem acea dinamică, rapiditatea în gândire, în soluţii.

Greşim foarte simplu, e presiunea... Până la urmă, asta ne e meseria, nu ar trebui să existe, ar fi trebuit să arătăm mult mai bine. Sperăm în continuare, poate cu Voluntari vom reuşi să facem un meci mai bun.

(n.r. Vă afectează că se vorbeşte de venirea lui Şumudică?) E un subiect care pe mine personal nu mă afectează, s-a discutat, am înţeles, am şi eu sursa mea, că s-a discutat venirea”
, a spus Sabău, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele