Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

VIDEO | Americanii Madison Chock şi Evan Bates, campioni mondiali în proba de dans pe gheaţă

Sporturi Publicat pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21075951/1/chock.jpg

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au câştigat primul lor titlu de campioni mondiali la dans pe gheaţă, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de patinaj artistic.

În ciuda unei mici căderi în programul liber, cuplul american, care formează o pereche şi în afara sportulu, deja în fruntea clasamentului vineri la finalul programului ritmic, a dominat competiţia, obţinând 226,01 puncte în cele două runde.

Pe treapta a doua a podiumului s-a clasat cuplul italian Charlene Guignard- Marco Fabbri, care a a obţinut 219,85 puncte, iar medalia de bronz a fost obţinută de canadienii Piper Gilles şi Paul Poirier (217,88 puncte).

La CM din Japonia nu au participat campionii olimpici din 2022 şi cvintuplii campioni mondiali, Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron, care şi-au suspendat cariera pentru cel puţin un an.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele