Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Analiza lui Mirel Rădoi, după eşecul cu CFR. ”Prefer să pierd aşa decât să câştig de maniera asta!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20856217/1/rad.png

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 2-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a zecea a Superligii

Clujenii au deschis scorul prin Muhar, în minutul 17, şi l-au majorat în minutul 27 când Găman l-a prins pe picior greşit pe propriul portar, Lazar, şi a înscris un autogol.

Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor crede că maniera de arbitraj din meciul cu echipa CFR Cluj a fost una ca în urmă cu 20 de ani.

”Sunt supărat şi pentru rezultat, dar şi pentru greşelile pe care le-am făcut. Dar prefer să pierd aşa decât să câştig de maniera asta! Însă nu vreau să judec eu strategiile altor echipe. Cert e că azi am făcut două cadouri.

Nu e singura partidă în care avem probleme în ultima treime, dar acest aspect e cauzat şi de adversar, care se aglomerează bine şi caută duelurile aeriene. Trebuia să fim mai abili, să ducem mingea la margine mai repede şi să venim cu 3-4 jucători în careu. Din păcate, n-am făcut-o, sau am făcut-o previzibil.

Arbitrajele astea le-am prins când eram jucător în România. Arbitrii nu au contribuit cu nimic la înfrângerea noastră, dar ne-am întors cu 25 de ani în urmă. Mi-e imposibil să cred că se mai întâmplă asta!”
a explicat Rădoi la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri