Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

VIDEO | Anchetă disciplinară deschisă de U BT Cluj privind comportamentul agresiv al jucătorului Guzman la meciul cu CSM Oradea

Baschet Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

Campioana la baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a anunţat că va deschide o anchetă disciplinară privind comportamentul agresiv al jucătorului său, Karel Guzman, în meciul pierdut cu CSM Oradea, sâmbătă seară, în deplasare.

CSM Oradea s-a impus în meciul din etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale, faza Top 10, cu 82-74 (50-43), însă sfertul doi a fost marcat de un incident pornit de la şicane repetate între jucătorii Markovic, de la gazde, şi Guzman, de la U BT Cluj, care a şi fost descalificat din joc.

În minutul 13, cei doi s-au ”intersectat” în drumul spre băncile tehnice la time-out. Markovic l-a îmbrâncit ”discret” pe Guzman, care a căzut, iar cubanezul a reacţionat violent. A fost ţinut de jucătorii adverşi ca să nu ajungă la Markovic, iar apoi cu mare greutate a fost izolat de echipa sa şi firma de securitate din sală. Arbitrii au revăzut toate fazele, meciul fiind întrerupt circa 15 minute, după care au decis eliminarea din joc a lui Guzman, care a părăsit terenul sub escorta coechipierului Stipanovic, indisponibil pentru acest meci.

În urma acestei situaţii, U BT Cluj a anunţat deschiderea unei anchete disciplinare interne.

”Din cunoştinţele noastre, jucătorul Karel Guzman nu are nici un fel de antecedente de violenţă, iar în cadrul echipei noastre a exprimat întotdeauna o atitudine responsabilă şi bazată pe respect. Clubul U-Banca Transilvania îşi afirmă pe această cale poziţia clară de condamnare ferma a oricăror acţiuni de violenţă în sport şi vă susţine întotdeauna spiritul de competitivitate bazat pe fair-play. În cadrul clubului va fi deschisă o anchetă diciplinară ca urmare a acestui incident”, a precizat U BT Cluj.

În urma înfrângerii de la Oradea, echipa CSM este liderul Ligii Naţionale, cu 25 puncte, urmată de U BT Cluj, cu 24.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele