Ultima oră
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman

VIDEO | Andrea Compagno a anunţat unde vrea să se transfere

FCSB Publicat pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21082085/1/compagno.jpg

Andrea Compagno (26 de ani), unul dintre cei mai buni jucători din SuperLiga României, este pe val la FCSB şi ar putea prinde, peste nu foarte mult timp, un transfer foarte interesant. A ajuns în vizorul naţionalei mari a Italiei, ceea ce e cu siguranţă un argument solid în privinţa planului său de viitor, anume să ajungă în Serie A!

Italianul este cel mai bun fotbalist de la vicecampioana României, iar Gigi Becali ar putea obţine, şi în schimbul lui, bani importanţi, de ordinul milioanelor de euro. Compagno a numit viitoarea sa destinaţie, Serie A, într-un interviu acordat recent, în care a vorbit despre mai multe subiecte, precum vestea că e în calculele lui Mancini pe viitor, dar şi cum consideră sezonul de Liga Campionilor.

Eu cred că Italia are talent, are jucători. Nu e o problemă că s-a schimbat mult. Trebuie să se califice la EURO 2024. Problema mare este că în Italia nu sunt mulţi italieni care joacă. Fiecare echipă are mulţi străini. Trebuie să schimbe asta. Sunt multe echipe în Italia fără italieni în primul 11 şi e ciudat. Cred că e singura ţară care face asta.

În aceste trei echipe (n.r. - din sferturile Champions League) nu sunt foarte mulţi italieni, dar Serie A are nivelul foarte bun şi sunt fericit că au demonstrat în Champions League.

(n.r. - Ţi s-a îndeplinit măcar 10% din vis că ai fost pe lista lui Mancini?) Mai mult de 10%, a fost senzaţional. Au fost două zile frumoase. O să le iau cu mine mereu aceste senzaţii. Am încercat să stau liniştit la FCSB, odată cu începea play-off-ul, dar nu era aşa usor, deoarece mintea se ducea acolo, dacă o să fiu acolo. E ceea ce visez de când eram copil. A fost foarte frumos, chiar dacă nu am fost acolo.

Am încercat să iau doar lucrurile pozitive. Sa fii pe listă cu acei jucători e incredibil, senzaţional

Visul meu este să ajung acolo (n.r. - în Serie A). Drumul este la fel, să te sacrifici, să munceşti”, a declarat Compagno.

Ce veste pentru FCSB! Omrani revine la derby-ul cu CFR Cluj

FCSB are parte de o veste excelentă în aceste zile, în care SuperLiga României este oprită pentru meciurile din preliminariile EURO 2024, confruntările naţionalelor fiind în direct pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro! Vicecampioana României poate miza, de la partida cu CFR Cluj, din prima parte a lunii aprilie, pe un jucător căruia i-a simţit lipsa în ultimele etape.

Astfel, la antrenamentele FCSB-ului va reveni în scurt timp atacantul francez Billel Omrani (29 de ani), care s-a accidentat în partida cu Petrolul din sezonul regular, de la începutul lunii. Conform Fanatik, atacantul e pe finalul recuperării, fiind trimis chiar şi la vraciul Marijana Kovacevic, din Serbia.

Omrani va putea fi folosit de Mihai Pintilii chiar în partida cu CFR Cluj, de peste două săptămâni, după duelul imediat următor din campionat, cu Sepsi. Duelul cu ardelenii va avea loc în deplasare pentru FCSB şi va LIVE pe Prima Sport 1.

Două goluri şi două pase de gol a reuşit Billel Omrani pentru FCSB în 16 apariţii, în actualul sezon al Superligii. Vârful e cotat la un milion de euro de Transfermarkt.

S-a schimbat în bine, e pe drumul ce bun. Vrea să demonsteze şi e foarte serios. S-a accidentat şi stă cam trei, patru săptămâni. La începutul play-off-ului o să fie!”, spunea Mihai Stoica după accidentarea lui Omrani.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele