Ultima oră
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”
AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj

VIDEO ǀ Andrea Compagno, protejat de Elias Charalambous: ”Nu înseamnă nimic faptul că nu marchează!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21322223/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023.jpg

Andrea Compagno are un început de sezon modest la FCSB. Golgheterul vicecampioanei României din stagiunea precedentă a marcat doar două goluri în 7 meciuri din Superligă, iar în cele 4 apariţii din preliminariile Conference League nu a reuşit să puncteze nici măcar o dată.

În acest context, Elias Charalambous a avut un discurs încurajator la adresa atacantului italian. Tehnicianul cipriot a transmis public că nu are nicio problemă cu cifrele slabe ale lui Compagno, deoarece este mulţumit de calitatea jocului acestuia.

Elias Charalambous îl apără pe Andrea Compagno

”Am fost întrebat asta săptămâna trecută şi am răspuns la finalul meciului. În special pentru Andrea, el este un jucător care face o treabă foarte bună pe teren. Nu înseamnă nimic faptul că nu marchează.

Cu siguranţă, un jucător este fericit atunci când înscrie, dar el face o treabă foarte bună pentru echipă, munceşte pentru echipă şi suntem fericiţi.

Deschide spaţii, luptă pentru fiecare minge, păstrează posesia. Lucrul important este ca echipa să câştige. Aşa gândim noi şi aşa gândeşte şi Andrea. Este fericit atunci când echipa câştigă!”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Hermannstadt şi FCSB.

Stagiunea trecută, Andrea Compagno a fost al doilea cel mai bun marcator din campionat cu 20 de goluri marcate (5 pentru FC ”U” Craiova şi 15 pentru FCSB) după Marko Dugandzic (22 de goluri pentru Rapid).

Partida Hermannstadt - FCSB, restantă din runda a 5-a a Superligii, va avea loc joi, de la ora 19:00, şi va putea fi vizionată în direct, pe Prima Sport 1, şi online, pe PrimaPlay.ro.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai interesante momente ale confruntării, cum ar fi golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele