Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Andreas Ivan a debutat în Bundesliga! Fotbalistul din Piteşti a intrat la pauză în Schalke 04 - Red Bull Leipzig

Bundesliga Publicat pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20993411/1/andreas-ivan-debut.png

Andreas Ivan a debutat în această seară pentru Schalke 04! În vârstă de 28 de ani, extrema s-a născut la Piteşti şi evoluează pentru fostul club al lui Ciprian Marica din vara anului trecut.

A fost utilizat până marţi seară doar la echipa a doua, dar în confruntarea cu Red Bull Leipzig, din etapa a 17-a a Bundesligii, LIVE pe Prima Sport 1, a fost introdus pe teren în minutul 46, la pauză.

În acel moment, scorul era 4-0 pentru Leipzig, în urma reuşitelor lui Andre Silva (7 şi 44), Henrichs (15) şi Werner (45+2). În partea a doua, la 11 minute de la reluare, a redus din diferenţă Kozuki, dar a marcat de două ori apoi Red Bull Leipzig, prin Olmo (83) şi Poulsen (89), şi s-a terminat 6-1. 

Cu 6-1, RB Leipzig revine momentan pe locul secund în Bundesliga, cu 32 de puncte, în timp ce Schalke a ajuns la 41 de goluri primite în campionat şi este lanterna roşie, cu 9 puncte.

În acest sezon, pentru ”satelitul” lui Schalke 04, Ivan a marcat de 5 ori şi a oferit 5 pase decisive în 16 meciuri. 

Cine e Andreas Ivan 

Mijlocaşul român Andreas Ivan, în vârstă de 28 de ani, a semnat cu echipa secundă a clubului Schalke 04 în vară, care evoluează în liga a 4-a din Germania. Ivan a impresionat cu partidele făcute în sezonul trecut de divizie a 4-a, când a fost legitimat la Rot Weiss Ahlen şi a marcat chiar împotriva formaţiei secunde a clubului din Gelsenkirchen.

În stagiunea trecută, Ivan a înscris de 11 ori în 34 de meciuri şi a oferit nouă pase decisive. De-a lungul timpului el a jucat cel mai mult în Germania, unde a şi început fotbalul şi cetăţenie pe care a luat-o, chiar dacă s-a născut în România, la Piteşti.

Andreas Ivan a jucat pentru Germania U19, iar apoi a prins două meciuri pentru România U21. Pentru formaţia de seniori a unei naţionale nu a apucat să debuteze până acum.

De-a lungul timpului, Ivan a jucat, printre altele, pentru New York Red Bulls sau Wuppertaler SV. Actuala cotă de piaţă a mijlocaşului este de 150.000 de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele