Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Andrei Burcă a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu fundaşul CFR-ului

CFR Cluj Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21039708/1/burca-cfr.png

Andrei Burcă a ajuns la spital! Fundaşului de la CFR Cluj i s-a făcut rău din senin în partida cu UTA, fiind înlocuit în minutul 42, înainte de pauză, de Dan Petrescu. La finalul întâlnirii pe care CFR Cluj a câştigat-o cu 2-1, antrenorul a venit cu precizări, punctând că fundaşul său va fi supus unor investigaţii.

Nu se ştie exact care e cauza problemei, dar Burcă e pe mâna medicilor şi va fi supus, teoretic, unor analize medicale. Oricum, Dan Petrescu nu a dat nici el prea multe informaţii despre cum se simte fundaşul său, cel mai probabil neştiind imediat după meci prea multe.

Antrenorul campioanei României a comentat şi meciul, presărat cu multe erori de arbitraj.

Dacă derulăm fazele... prima dată ai penalty, ratăm. După ne anulează golul, unde nu cred că a fost fault. Lui Burcă i s-a făcut rău, e la spital acum. La pauză mă întrebam ce mai poate să urmeze. Prima acţiune din meci a celor de la UTA, gol. Camora ratează singur cu portarul după care Maglica e eliminat.

S-au întâmplat toate episoadele împotriva noastră. Spiritul băieţilor a fost fantastic, dar nu înţeleg de unde atâta ghinion. Dacă era 3-0 la pauză nu se supara nimeni.

Victorie cu suferinţă pe final pentru că am jucat în 10, că altfel nu aveam probleme. Fiecare antrenor poate să spună ce vrea. Să-mi spună şi mie o fază unde am fost avantajaţi. Nu am fost niciodată avantajaţi, în nicio fază, niciodată. Dacă vine cu o fază decisivă atunci da, o să recunosc, arbitrul a fost sub orice critică.

Eu zic că echipa are foarte multe puncte, am făcut un campionat nu excelent, dar foarte bun. Problema e că Farul câştigă tot timpul, e ca în Italia, unde Napoli face la fel.

Farul a făcut un sezon excelent pentru că nu a avut cupele europene. Noi avem vreo 20 de meciuri în plus jucate. Azi l-am pierdut şi pe Maglica, pe Malele, Birligea, să vedem cum facem”, a declarat Dan Petrescu.

Momentul în care lui Andrei Burcă i s-a făcut rău.

CFR Cluj, succes dramatic cu UTA 

CFR Cluj a învins joi, pe teren propriu, UTA, scor 2-1, într-un meci din etapa a 28-a a SuperLigii, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Clujenii au ratat un penalti, prin Ciprian Deac, şi au avut un gol anulat.

La Cluj, campioana a controlat total prima repriză a meciului cu UTA. Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 15, cu un şut de la marginea careului. În minutul 21, arbitrul Lucian Rusandu a acordat un penalti pentru gazde, la o cădere în careu a lui Maglica.

Lovitura de pedeapsă a fost însă ratată de Ciprian Deac, acesta şutând pe lângă poartă. În prelungirile primei părţi, minutul 45+3, Rangelo Janga a înscris dintr-o centrare a lui Krasniqi, dar după consultarea VAR, golul a fost faultat pentru un fault la o fază premergătoare, unde Kolinger l-a lovit pe Milosevic.

Arădenii au început mai bine repriza secundă şi au egalat prin Rareş Pop, în minutul 47, dar Yuri a readus în avantaj gazdele cu un gol marcat în minutul 63, după o gafă a defensivei echipei UTA.

În minutul 70 Maglica şi-a lăsat echipa în zece după ce a fost eliminat pentru un fault dur comis asupra lui Vukcevic. Arbitrul Lucian Rusandu, care a fost destul de nesigur pe parcursul partidei, i-a arătat cartonaşul roşu clujeanului după ce a fost consultat sistemul VAR.

După numai două minute Rusandu i-a dat doar cartonaş galben lui Deac, pentru o intrare periculoasă la Anton.

  • CFR CLUJ: R. Sava - Braun, Yuri, A. Burcă (Kolinger 42), Camora – Deac (Peteleu 90), Muhar, Cvek (Hoban 90), Krasniqi (Petrila 90) – Janga (Ţîru 80), Maglica. ANTRENOR:  Dan Petrescu
  • UTA ARAD: Kucher - Chindriş, Benga, Hoxhallari (Otele 46) – Vukcevic (Roger 71), Cascini (Postolachi 71), P. Anton, Abeid - R. Pop (Păşcălău 84), Milosevic, Willie Barbosa (Ubbink 46). ANTRENOR: Laszlo Balint

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele