Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

VIDEO | Andrei Ivan, despre faza primului gol, la care CFR Cluj a fost surprinsă ”Am lucrat de dimineaţă cu Mister”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. 

Andrei Ivan, atacantul Universităţii Craiova, care a marcat golurile victoriei pentru olteni, a recunoscut că a lucrat de mai multe ori schema de la lovitura liberă. El a fost extrem de mulţumit de prestaţia echipei.

”Un meci bun, nu am mai făcut greşeli. O primă repriză, în care am avut ocazii şi noi şi CFR. În a doua repriză am marcat şi am luat trei puncte. Am lucrat de dimineaţă cu Mister să îmi aşeze Cîmpanu.

Am avut două meciuri în care nu ne-a ieşit nimic. Cu Farul puteam scoate şi un egal pe final. Contează că ne-am motivat azi şi am câştigat. E un campionat foarte strâns, suntem apropiate. Vedem ce va face şi FCSB cu Voluntari. Va fi un drum foarte lung.

Mister a făcut multe schimbări faţă de meciul cu Farul. Cei pe care i-a băgat au intrat bine în teren, Markovic şi Cîmpanu. Au meritat să joace. Jucăm pentru Craiova, pentru suporteri”, a spus Andrei Ivan la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri