Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out

VIDEO | Andrei Prepeliţă a comentat eventuala sa demitere. ”Nu ştiu de unde apar zvonurile astea”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20881796/1/prepe.jpg

FC Argeş a învins surprinzător pe teren propriu, pe Universitatea Craiova, cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 52.

În minutul 89, de la Universitatea Craiova a fost eliminat Papp.

Andrei Prepeliţă şi-a asigurat liniştea în urma acestui succes. Tehnicianul a comentat şi o eventuală demitere.

”Ghinionul nu putea ţine la nesfârşit. Băieţii au luptat, au stat foarte bine pe teren, au interpretat foarte bine jocul şi am contracarat adversarul.

Ştiam ce joacă Craiova, am început într-un 4-3-3, apoi am schimbat în 4-3-1-2 pe faza ofensivă şi 4-3-2-1 defensiv. Ne-a ieşit, băieţii au făcut mişcările foarte bine. Mijlocaşii centrali au făcut o risipă mare de efort.

E bine, se integrează şi jucătorii nou-veniţi, ştiţi că am schimbat 17 jucători, nu ne-a fost uşor. Sper ca uşor-uşor să formăm o echipă bună.

(n.r. despre demitere) Eu nu am ieşit niciodată să vorbesc, nu ştiu de unde apar zvonurile astea. Cert este că nu mi-a spus nimeni nimic. Dacă clubul voia să ia măsuri împoriva mea, trebuia să mă anunţe.

Îmi fac treaba de aproape 2 ani, ştiu că victoriile şi performanţele se uită. Trăim în prezent şi trebuie să ne gândim la viitor”
, a explicat Prepeliţă, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele