Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO | Andrei Prepeliţă a prins curaj după ce a calificat FC Argeş în play-off: ”Nu o să facem act de prezenţă”. VIDEO | Jucătorii i-au întrerupt interviul pentru a-l stropi cu apă

FC Argeș Publicat pe 7 mar 2022
mail-share icon Email

Antrenorul echipei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat, luni seară, că îşi doreşte ca formaţia sa să nu facă doar act de prezenţă în play-off-ul Ligii 1. El spune că la FC Argeş este un grup frumos, care a dat dovadă de caracter.

"Nu e puţin lucru să intri în play-off în al doilea an de la promovare. Nu o să facem act de prezenţă, ne dorim să arătăm că suntem o echipă care merită să fim aici. Băieţii au arătat caracter. Îi iubesc şi pe contestatari, nu am pus la inimă, am jucat la nivel înalt, sub obişnuit cu presiunea. Suntem un grup frumos şi ne bucurăm azi şi mâine şi apoi dăm drumul la treabă", a declarat Prepeliţă la finalul partidei. 

El a fost întrerupt de jucători, care au scandat numele echipei şi l-au stropit cu apă.

FC Argeş s-a calificat în play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, după ce a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 2-1, reuşind să revină de la 0-1, în ultima etapă a sezonului regulat.

Pentru FC Botoşani a marcat Roman II, în minutul 53, iar pentru FC Argeş au înscris Dobrosavlevici, în minutul 71, şi Said, în minutul 81.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele