Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Andrei Prepeliţă, extrem de dezamăgit de prestaţia echipei sale din această seară. ”Aşa nu se poate, am mai tras un semnal de alarmă”

FC Argeș Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20815631/1/prep.png

Echipa FCU Craiova a reuşit o victorie la Piteşti, cu formaţia FC Argeş, vineri seară, scor 2-0, în primul meci al etapei a cincea din Superligă. Italianul Andrea Compagno a marcat o dublă.

Andrei Prepeliţă a fost extrem de dezamăgit de prestaţia echipei lui şi crede că pe lângă greşeala imensă din minutul 3, piteştenilor le-a lipsit atitudinea în partida contra lui FCU Craiova.

”Ca de obicei, începem de la 1-0, minutul 3. Cu ”U” Cluj la fel, cred că ne motivăm, când are adversarul 1-0, ca să putem să jucăm. După aceea prima repriză era clar că am controlat-o, ne-am creat ocazii de gol. Fără atitudine, să joci acasă cu atitudinea asta. Nu am văzut atitudine după meci, să văd şi eu ceva spart prin vestiar. Mâine avem antrenament, tragem concluziile, aşa nu se poate, am mai tras un semnal de alarmă, nu au înţeles.

Avem un lot de 22, mergem cu 13-14 la următorul meci, mai luam de la copii şi juniori, dar măcar ştim că cine intră în teren dă 100%. Ce să-i spun lui Lato (n.r. Latovlevici) la experienţa pe care o are, dai o pasă către nimeni cu exteriorul. Sunt lucruri pe care eu nu pot să le antrenez.”, a declarat Andrei Prepeliţă după partida pierdută.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele