Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

VIDEO | Andrei Prepeliţă, extrem de dezamăgit de prestaţia echipei sale din această seară. ”Aşa nu se poate, am mai tras un semnal de alarmă”

FC Argeș Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20815631/1/prep.png

Echipa FCU Craiova a reuşit o victorie la Piteşti, cu formaţia FC Argeş, vineri seară, scor 2-0, în primul meci al etapei a cincea din Superligă. Italianul Andrea Compagno a marcat o dublă.

Andrei Prepeliţă a fost extrem de dezamăgit de prestaţia echipei lui şi crede că pe lângă greşeala imensă din minutul 3, piteştenilor le-a lipsit atitudinea în partida contra lui FCU Craiova.

”Ca de obicei, începem de la 1-0, minutul 3. Cu ”U” Cluj la fel, cred că ne motivăm, când are adversarul 1-0, ca să putem să jucăm. După aceea prima repriză era clar că am controlat-o, ne-am creat ocazii de gol. Fără atitudine, să joci acasă cu atitudinea asta. Nu am văzut atitudine după meci, să văd şi eu ceva spart prin vestiar. Mâine avem antrenament, tragem concluziile, aşa nu se poate, am mai tras un semnal de alarmă, nu au înţeles.

Avem un lot de 22, mergem cu 13-14 la următorul meci, mai luam de la copii şi juniori, dar măcar ştim că cine intră în teren dă 100%. Ce să-i spun lui Lato (n.r. Latovlevici) la experienţa pe care o are, dai o pasă către nimeni cu exteriorul. Sunt lucruri pe care eu nu pot să le antrenez.”, a declarat Andrei Prepeliţă după partida pierdută.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele