Ultima oră
Eşec dramatic pentru Bernd Storck în Gruia. ”Am arătat spirit de luptă” Eşec dramatic pentru Bernd Storck în Gruia. ”Am arătat spirit de luptă”
VIDEO | CFR - Sepsi 2-1. Cu doi oameni în plus, clujenii au dat lovitura în minutul 90+6 VIDEO | CFR - Sepsi 2-1. Cu doi oameni în plus, clujenii au dat lovitura în minutul 90+6
PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară
Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu
Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei
”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi ”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi

VIDEO | Andrei Vlad i-a răspuns lui Helmuth Duckadam: „Pot să-l contrazic, nu a avut o discuţie cu mine. Mai aruncă cu declaraţii în mine”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20398010/1/yxnoptqznzfhnmnmnty5ywe3owvjndvhmjbjowi4nze1mjey-thumb.jpg

FCU Craiova 1948 va primi vizita celor de la FCSB sâmbătă, în etapa 9 din Casa Liga 1. Duelul se va vedea în direct de la 20:00, pe LookSport, Prima TV şi PrimaPlay. 

Înainte de acest duel, Andrei Vlad a fost prezent la conferinţa de presă şi a vorbit despre adversara pe care o vor întâlni, dar şi despre declaraţiile făcute de Helmuth Duckadam înainte de derby-ul cu Dinamo. 

„Domnul Duckadam a făcut istorie pentru acest club. Eu pot să-l contrazic şi să spun că este incorect, pentru că nu a avut o discuţie personală cu mine, un dialog, ca să vadă cum gândesc lucrurile. Are în continuare respectul meu şi cred că şi dânsul mi-l oferă, chiar dacă mai aruncă uneori cu declaraţii în mine. 

Nu a fost un început de sezon bun pentru bine, dar uşor-uşor trebuie să mă reglez. Am trecut peste momente destul de grele. În trecut, au fost altele şi mai grele. Asta este meseria”, a afirmat Vlad.

Ce a declarat Helmuth Duckadam 

Înainte de derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, câştigat de roş-albaştri 6-0, Duckadam a afirmat că şi-ar dori să evolueze Straton, din cauza greşelilor pe care Vlad le-a făcut în ultimele partide. 

„Dacă va juca Vlad, că nu ştim. A avut două probleme la ultimul meci. Da, aş vrea să joace Straton la meciul ăsta. Cred că dacă îl forţezi prea mult pe Vlad după anumite greşeli, face o greşeală.

Da, l-aş lăsa să se odihnească măcar un meci, să-l ajuţi şi psihic. Dacă va mai face o greşeală cu Dinamo, atunci iar e terminat de tot”, a spus Duckadam, înaintea meciului. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele