Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21636979/1/profimedia-0876758879.jpg

Angel Reese a scris istorie în WNBA, joi seară.

În meciul disputat de Chicago Sky cu Dallas Wings, sportiva a reuşit pentru a şaptea partidă consecutivă să înregistreze un double-double. Astfel, Angel Reese devine prima debutantă care atinge această bornă.

De altfel, Angel Reese nu este departe să doboare recordul all-time de meciuri consecutive cu double-double. Recordul este deţinut de Candace Parker, care a înregistrat 12 partide consecutive cu double-double, în sezonul 2009/2010.

Chicago Sky a câştigat duelul cu Dallas Wings, scor 83-72, iar Angel Reese a marcat 16 puncte, la care a adăugat 18 recuperări. Reese se află pe poziţia secundă în topul baschetbalistelor cu cele mai multe recuperări pe meci în WNBA. Având o medie 10,8 recuperări pe meci, Angel Reese este depăşită doar de A'ja Wilson, cea care a fost numită MVP în precedentele două sezoane. De asemenea, Las Vegas Aces, formaţia pentru care evoluează Wilson, a câştigat titlul în ultimele două stagiunii.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele