Ultima oră
Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice
Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri
Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024

VIDEO | Anthony Joshua l-a învins pe Francis Ngannou, într-un meci disputat la Riad, în faţa a peste 16.000 de spectatori

Box Publicat pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21518359/1/joshua.jpg

Fostul campion mondial la categoria grea Anthony Joshua l-a trimis la podea de trei ori pe Francis Ngannou, fost campion MMA, în două reprize, sâmbătă, la Kingdom Arena din Riad, într-o victorie prin KO, relatează Reuters.

Britanicul l-a trimis pe fostul campion UFC la categoria grea, în vârstă de 37 de ani, născut în Camerun, la podea în prima repriză cu o directă de dreapta în bărbie.

Arbitrul a intervenit şi a oprit lupta în repriza a doua, iar Joshua a fost declarat învingător prin victorie prin KO. Ngannou a rămas inconştient şi a primit îngrijiri înainte de a se ridica din nou, uimit, în picioare.

"Mă întorc în cuşca mea şi când mă vor lăsa să ies, voi lupta din nou", a spus Joshua, în timp ce campionul WBC la categoria grea, Tyson Fury, privea de la marginea ringului.

Fury a boxat cu Ngannou în octombrie, şi a obţinut o victorie la puncte.

"Când am văzut lupta cu Tyson Fury, m-am gândit: "Vreau şi eu ceva din asta". Ngannou este un mare campion, iar acest lucru nu îi răpeşte nimic din capacităţile sale", a spus Joshua.

"I-am spus să nu părăsească boxul. Are două meciuri şi a luptat cu cei mai buni".

Victoria este a patra în 11 luni pentru Joshua, dublu campion mondial, şi îi menţine vie ambiţia de a recâştiga un titlu.

Eddie Hearn a cerut ca Joshua, pe care l-a promovat de-a lungul carierei profesioniste a greilor, să-l înfrunte pe învingătorul dintre Fury şi Oleksandr Usyk.

Cei doi se vor lupta pentru a deveni campionul mondial incontestabil la categoria grea în luna mai, urmând ca mai târziu, în cursul anului, să aibă loc un meci revanşă.

"Peste cinci ani nu voi mai lupta", a adăugat Joshua. "Eddie Hearn şi echipa mea îmi vor modela viitorul".

La meci au asistat peste 16.000 de spectatori, printre care şi filipinezul Manny Pacquiao, precum şi unele dintre cele mai mari nume din fotbal, cum ar fi Ronaldo şi José Mourinho.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele