Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă

VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

Mijlocaşul dinamovist Paul Anton a fost luat prin surprindere de anunţul demisiei antrenorului Gheorghe Mulţescu, după eşecul lui Dinamo cu Astra, scor 0-1, în manşa tur din semifinalele Cupei României, în direct pe Look Sport+. Anton a recunoscut că este o perioadă confuză pentru ‘câinii roşii’, dar s-a declarat încrezător că situaţia poate fi redresată.

Gheorghe Mulţescu (69 de ani) pleacă de la Dinamo după numai patru meciuri, toate fiind eşecuri, 0-1 cu Poli Iaşi şi CFR Cluj, 1-3 cu Academica Clinceni şi 0-1 cu Astra.

Fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ au anunţat deja numele noului antrenor: cehul Dusan Uhrin Jr.

Uhrin (53 de ani), care a mai antrenat-o pe Dinamo în sezonul 2019-2020, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1 (2021 - 2022).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20114942/3/uhrin.jpg

"Cum adică şi-a dat demisia? Nu ştiam, m-aţi luat prin surprindere. În vestiar nu s-a discutat despre tema asta. (n.r. - dacă s-a pus problema să-l convingă să nu demisioneze) Nu s-a pus problema, dânsul a fost antrenorul nostru, e antrenorul nostru şi acum am aflat acest lucru, nu ştiu ce să comentez.

E o înfrângere nemeritată, aceeaşi meteahnă a noastră, luăm un gol pe început de meci, pe lipsă de concentrare, apoi am arătat destul de bine, ne-am creat câteva oportunităţi, din păcate nu am reuşit să încriem. Dar e doar o primă manşă, avem toate şansele să întoarcem rezultatul. Am încredere că vom avea forţa să întoarcem rezultatul. Diferenţa a fost făcută doar de acea lipsă de concentrare din minutul 3, am controlat în rest.

E o perioadă grea, e o perioadă confuză, dar sperăm ca la finalul campionatului să terminăm cu bine, să ne salvăm şi să fim şi în finala Cupei României. Nu mi-e frică de nimic, văd cum se munceşte şi odată şi odată trebuie să vină şi victoria şi să rupem acest ghinion", a spus Paul Anton, la finalul partidei de la Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele