Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Antrenorul celor de la Dumbrăviţa, "tiradă" la adresa arbitrului: "Am avut penalty clar. Nu mă pot controla!"

Cupa României Publicat pe 18 oct 2022
mail-share icon Email


Învins cu 4-1 de Rapid, în Giuleşti, în prima etapă a fazei grupelor Cupei României 2022/2023, antrenorul celor de la Dumbrăviţa a avut un discurs dur la adresa arbitrajului. Cosmin Stan a acuzat faza din minutul 50, când divizionara secundă nu a primit un penalty evident, dar şi un fault în atac la golul de 3-1 al gazdelor.
"N-am crezut că o să venim la un meci cu echipă de Liga 1 şi o să discutăm despre faze litigioase. Am avut penalty clar! De ce trebuie să se întâmple tot timpul asta, ca echipele mai mari să fie avantajte? Acest arbitru nu are valoare dacă nu a văzut acest penalty. Tot el, acum două săptămâni, dă un penalty în meciul dintre Baia Mare şi Dinamo... 
 
Îmi pare rău că trebuie să discut de arbitraj, nu despre fotbal. La golul 3, fault grosolan la un jucători de-ai noştri. Sincer, cum să jucăm aşa? În Liga 3 şi Liga 2 nu am avut arbitraje rele. Nu cred că au fost sub nivelul fotbalului până în acest moment. 
 
Dar la meciul de azi explodez, nu mă pot controla. Nu am venit aici doar ca să bifăm un meci cu Rapidul. Am venit să încercăm să luăm un punct. Vreau să mă opresc, nu vreau să mai discut. Ce rost mai are? 
 
Am fi preferat să jucăm la noi acasă, la Dumbrăviţa, dar ştiţi situaţia din Timiş. Nu avem niciun stadion cu nocturnă în tot judeţul", a spus Stan, la flash-interviul de după meci.

VIDEO: Faza incriminată de Cosmin Stan:

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele