Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Antrenorul lui PSG e convins: "Messi este cel mai bun jucător din istoria fotbalului"

Ligue 1 Publicat pe 22 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20895728/2/psg.jpg


Tehnicianul formaţiei Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, a declarat, vineri seară, că Lionel Messi este cel mai bun jucător din lume.
 
Messi a marcat în minutul 78 al meciului cu Ajaccio, câştigat, scor 3-0, vineri seară.
 
„Victoria este întotdeauna importantă, a fost un meci care vine după clasicul cu OM şi care precede o mare întâlnire în Liga Campionilor. Întotdeauna sunt meciuri capcană. Ajaccio ne-a pus sub o presiune mare în primele 25 de minute. În repriza secundă, ritmul a fost mai puţin intens şi am avut măiestrie tehnică. Am avut momente marcante şi nu am marcat, ceea ce a dat speranţă lui Ajaccio înaintea ultimelor noastre două goluri magnifice, inclusiv cel al lui Messi. Oamenii vin pe stadion să-l vadă pe Leo jucând, el este cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Îi place să se joace cu alţii, are această calitate de a vrea să se joace pentru alţii, este foarte altruist. A fost magnific la golul 2", a declarat Galtier, după meci.

Paris Saint-Germain s-a distrat cu Ajaccio, scor 3-0, în direct la Prima Sport 2, în meciul de deschidere al etapei a 12-a din Ligue 1 2022/2023. Partida din Corsica a fost decisă de Kylian Mbappe şi Leo Messi, care au colaborat la toate cele trei goluri. A doua reuşită, din minutul 79, e una superbă, venită după o fază exersată parcă pe PlayStation.
 
Fără Neymar, suspendat, PSG a mers pe terenul codaşei Ajaccio cu Messi şi Mbappe în atac, iar cei doi au lovit devreme. În minutul 24, starul argentinian l-a lansat pe Mbappe pe un culoar mare, iar golgheterul nu a ratat, golul fiind validat doar după consultarea VAR.
 

În minutul 79 a venit şi momentul cu adevărat special al meciului. După 18 pase şi aproape un minut de posesie prelungită, Messi a accelerat, a combinat cu Bernat, a pasat de la Mbappe şi a primit înapoi un răspuns genial la un-doi, cu câlcâiul. Apoi a driblat portarul şi a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale acestei stagiuni.
 

Pe final, în minutul 83, Messi a trecut din nou în rolul de servant şi i-a oferit lui Mbappe şansa duble. Francezul a ajuns la borna zece goluri în această stagiune de Ligue 1, în timp ce sud-americanul a strâns al nouălea assist.
 

După victoria cu Ajaccio, PSG a ajuns la 32 de puncte dintr-un maxim posibil de 36 şi s-a distanţat, pentru moment, la şase puncte de Lorient, ocupanta surprinzătoare a poziţiei a doua. Ajaccio rămâne pe 18, cu patru puncte şi statutul de candidată la retrogradare cimentat.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele