Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Arbitrul Radu Petrescu, protagonistul meciului Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş. Şi-a schimbat decizia de două ori în decurs de câteva minute

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20143668/2/radu-petrescu.jpg

Arbitrul Radu Petrescu a fost protagonistul meciului FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş, din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1, transmis în direct pe Look Sport. Petrişor Petrescu a înscris în minutul 31 pentru sibieni, după ce a pornit de la limita ofsaidului. Radu Petrescu a validat iniţial golul, apoi l-a anulat, apoi l-a validat din nou, după ce s-a consultat cu tuşierul.

Petrişor Petrescu a primit o minge în adâncime de la Claudiu Belu-Iordache şi a decis să şuteze din voleu de la 25 de metri, învingându-l pe portarul Răzvan Pleşca.

Radu Petrescu a arătat iniţial centrul terenului, iar jucătorii de la Hermannstadt au început să sărbătorească reuşita. Arbitrul asistent Andrei Antonie i-a transmis lui Radu Petrescu că jucătorul de la Hermannstadt se afla în poziţie de ofsaid în momentul în care a primit pasa, iar centralul a decis să anuleze reuşita.

În decurs de câteva minute, Radu Petrescu a revenit, în mod inexplicabil, la prima decizie: de a valida golul. Jucătorii de la Gaz Metan Mediaş au protestat vehement, iar antrenorul Mihai Teja a fost eliminat.

Gaz Metan Mediaş a câştigat meciul cu Hermannstadt, scor 2-1, după ‘dubla’ lui Valente (19’, 45+1’).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele