Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

VIDEO | ARSENAL A SCOS-O PE NAPOLI. EXECUŢIE GENIALĂ A FRANCEZULUI LACAZETTE

Video Publicat pe 19 apr 2019
mail-share icon Email

Cu Vlad Chiricheş titular, Napoli nu a reuşit să întoarcă rezultatul cu Arsenal din tur. Prima ocazie de gol au avut-o englezii, prin Xhaka. Replica italienilor a fost pe măsură. Callejon a primit o pasă în careu, dar şutul a fost respins de Cech. În minutul 24, Milik a reuşit să înscrie. Arbitrul nu a validat, însă, golul pe motiv de offside. Câteva secunde mai târziu, Chiricheş a blocat un şut al tunarilor.

În cele din urmă, a venit şi golul, dar pentru Arsenal. Execuţia i-a aparţinut francezului Lacazette, din lovitură liberă. Callejon a avut o şansă de 1-1, dar balonul s-a dus pe lângă poartă.

A doua repriză a debutat cu o acţiune frumoasă a gazdelor. Insigne a pătruns în careu, i-a pasat lui Ruiz, dar acesta a tras peste poartă. O şansă şi mai mare a avut-o Milik, dar a ratat din apropiere. După 1-0 cu Napoli, Arsenal merge în semifinalele Europa League. Următorul adversar va fi Valencia. În prima manşă, tunarii s-au impus cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele