Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni

VIDEO | Arsenal – Brentford 1-1. ”Tunarii” continuă să piardă puncte, după înfrângerea din etapa trecută

Premier League Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21014134/3/fosiokmx0ae-kfs.jpg

Arsenal a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Brentford, într-un meci din etapa a 23-a a Premier League.

Arsenal pierde teren în lupta pentru titlu. Cu Brentford, Leandro Trossard a deschis scorul în minutul 66, însă oaspeţii au egalat în minutul 74, prin Ivan Toney, şi, doar cu egal în acest meci, Arsenal conduce în Premier League cu 51 de puncte, aflându-se la doar şase puncte de echipa de pe locul secund, Manchester City. City va juca duminică, pe teren propriu, cu Aston Villa.

Arsenal – Brentford 1-1 (Trossard L. 66' / Toney I. 74')

Echipele de start:

  • Arsenal: Ramsdale - Zinchenko, Gabriel, Saliba, White - Xhaka, Partey, Odegaard - Martinelli, Nketiah, Saka.
  • Rezerve: Turner - Cozier-Dubbery, Holding, Jorginho, Kiwior, Tierney, Tomiyasu, Trossard, Vieira.
  •  
  • Brentford: Raya - Ajer, Pinnock, Mee - Roerslev, Janelt, Norgaard, Jensen, Henry - Toney, Mbeumo.
  • Rezerve: Cox - Baptiste, Damsgaard, Dasvilva, Hickey, Lewis-Potter, Schade, Wissa, Zanka.

Min. 90+8: Final de partidă! ”Tunarii” continuă să piardă puncte, după înfrângerea din etapa trecută.

Min. 74: GOL marcat de Brentford! Oaspeţii profită de degringolada din careul lui Arsenal şi Norgaard recentrează pentru reuşita lui Toney.

Min. 66: GOL marcat de Arsenal! Saka trimite o centrare la a doua bară, iar acolo se află noul intrat Trossard, care rezolvă o formalitate şi înscrie primul său gol în tricoul ”tunarilor”.

Min. 25: Ocazie imensă pentru Brentford! Mbeumo îl serveşte perfect pe toney, dar atacantul englez loveşte bara dintr-o pozţie ideală.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Arsenal nu a putut trece de Everton, în deplasare, contra căreia a pierdut la un gol diferenţă, scor 0-1. De partea cealaltă, Brentford a învins cu 3-0 Southampton şi a mai urcat în clasament.

Înainte de startul rundei, Arsenal este pe locul 1 şi are un avans de cinci puncte peste locul 2, Manchester City, dar şi un meci mai puţin, iar Brentford e pe locul 7, cu 33 de puncte.

În tur, partida dintre Brentford şi Arsenal s-a terminat cu victoria ”tunarilor” fără probleme, scor 3-0.

Gabriel Martinelli a semnat un nou contract cu Arsenal

Arsenal Londra a anunţat, vineri, că Gabriel Martinelli a semnat un nou contract, înţelegere care este una “pe termen lung”.

“Mă simt extraordinar, sunt foarte fericit. Vreau să fac tot ce pot mai bine pentru echipă şi pentru suporteri, să îi fac mândri. Am spus-o de multe ori, iubesc totul la Arsenal. Iubesc oraşul, îmi iubesc colegii, îi iubesc pe fani, iubesc clubul şi voi încerca să dau totul pentru acest club”, a declarat Martinelli.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani este legitimat la Arsenal din iulie 2019. De atunci, el a evoluat în 111 meciuri. El a fost ales jucătorul lunii la Arsenal în decembrie 2021 şi ianuarie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele