Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Arsenal, demonstraţie de forţă! ”Tunarii” au învins Nottingham Forest cu 5-0

Arsenal Publicat pe 30 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/20904052/1/arsenal-2022-2.jpg

Arsenal a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Nottingham Forest, scor 5-0, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Premier League, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Arsenal a condus la pauză doar cu 1-0, după ce Gabriel Martinelli a deschis scorul în minutul 5, dintr-o centrare a lui Bukayo Saka. Acesta din urmă s-a accidentat însă în minutul 27 şi i-a lăsat locul lui Reiss Nelson, jucătorul care a schimbat faţa meciului în repriza secundă.

Mai întâi, Reiss a reuşit o dublă, în minutele 49 şi 52, iar în minutul 47 i-a pasat decisiv lui Thomas Partey, care a pus pe tabelă al patrulea gol al gazdelor. Scorul final a fost stabilit în minutul 78 de Martin Odegaard, care a înscris pentru 5-0.

Arsenal a revenit pe primul loc în clasament, cu 31 de puncte, două mai mult decât Manchester City. Nottingham rămâne ”lanterna roşie” în Premier League, cu doar 9 puncte din 13 meciuri disputate.

Golurile marcate în Arsenal - Nottingham Forest:

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele