Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | Arsenal învinge Newcastle şi rămâne aproape de Manchester City. ”Tunarii”, succes fără emoţii

Premier League Publicat pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21115699/1/profimedia-0747519933.jpg

Arsenal Londra a întrecut duminică, în deplasare, echipa Newcastle, scor 2-0, într-un meci din etapa a 35-a din Premier League. Duelul a fost în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Arsenal a jucat pe St. James Park cu frâna de mână trasă. Totuşi, londonezii au deschis scorul destul de repede, în primul sfert de oră, în minutul 14, prin Martin Odegaard, şi l-au majorat în partea secundă, în minutul 71, când Fabian Schar a trimis în propria poartă şi a stabilit scorul final, 2-0.

Arsenal este pe locul secund în campionatul din Premier League, cu 81 de puncte, la un punct de liderul Manchester City. În acelaşi timp, Newcastle rămâne pe poziţia a 3-a, cu 65 de puncte.

Golurile marcate în Newcastle – Arsenal

Clasamentul Premier League

 

 

 

 

 


 

 

 

Partida Newcastle - Arsenal, din runda 35 de Premier League, va avea loc duminică, de la ora 18:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate fazele importante ale partidei vor redate în format live-video de site-ul PrimaSport.ro.

Newcastle vine după victoria cu 3-1 în faţa lui Southampton, ajungând la 8 victorii din 9 meciuri în Premier League. Echipa lui Eddie Howe se află pe locul 3 în campionat şi are şanse foarte mari să termine pe un loc de Champions League.

De cealaltă parte, Arsenal se află locul 2 şi e pe cale să piardă titlul în Premier League după ce au stat pe prima poziţie aproape tot sezonul. ”Tunarii” vor avea cu siguranţă un meci greu cu revelaţia din Premier League, iar orice rezultat în afară de victorie ar putea să le scadă şansele la câştigarea campionatului.

Ultimul meci dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate cu scorul de 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele