Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

VIDEO ǀ Arsenal - Leeds 4-1! Lecţie de eficienţă predată de ”tunari”

Premier League Publicat pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21081278/14/profimedia-0766554961.jpg

Arsenal – Leeds, meci din etapa a 29-a din Premier League transmis de către Prima Sport 3 şi online de www.primaplay.ro, s-a terminat cu victoria ”tunarilor”, scor 4-1.

Jesus (35’ şi 55’), White (47’) şi Xhaka (84’) au marcat golurile liderei din Premier League. Pentru oaspeţi a reuşit golul de onoare Kristensen (76’).

În urma acestui rezultat, Arsenal adună 72 de puncte în Premier League şi se desprinde la 8 ”lungimi” de Manchester City, ocupanta locului 2 ce are un meci mai puţin disputat. Leeds se clasează pe poziţia a 16-a, cu 26 de puncte. 

Arsenal - Leeds 4-1 (Jesus 35, 55, White 47, Xhaka 84 / Kristensen 76) pe Prima Sport 3

Echipele de start:

  • Arsenal: Ramsdale – White, Holding, Gabriel, Zinchenko – Odegaard, Partey, Xhaka – Trossard, Gabriel Jesus, Martinelli. 
  • Rezerve: Turner – Jorginho, Kiwior, Nelson, Saka, Smith Rowe, Tierney, Vieira, Walters. 
  • Antrenor: Mikel Arteta.
  • Leeds: Meslier – Ayling, Koch, Kristensen, Struijk, Junior Firpo – Summerville, Roca, Aaronson, Harrison – Sinisterra. 
  • Rezerve: Robles – Bamford, Cooper, Gray, Greenwood, Gyabi, McKennie, Rodrigo, Rutter. 
  • Antrenor: Javier Gracia.

Min. 90 + 5: Fluier final! Arsenal – Leeds se termină 4-1!

Min. 84: GOL Arsenal! Xhaka înscrie cu o lovitură de cap golul 4 al ”tunarilor” în meci din centrarea lui Odegaard.

Min. 76: GOL Leeds! Kristensen îl învinge de la marginea careului pe Ramsdale cu un şut deviat. 

Min. 66: Dublă schimbare la Leeds: intră McKennie şi Rodrigo, ies Sinisterra şi Aaronson.

Min. 64: Ocazie pentru Leeds! Ramsdale îi refuză lui Aaronson şansa de a-şi readuce echipa în meci. Portarul ”tunarilor” are prezenţă de spirit şi îi închide unghiul jucătorului de la Leeds. 

Min. 60: Dublă schimbare la Arsenal: ies Jesus şi Partey, intră Saka şi Jorginho.

Min. 55: GOL Arsenal! Gabriel Jesus îşi trece în cont dubla din pasa de gol a lui Trossard. Atacantul brazilian nu mai punctase de 6 luni înaintea meciului cu Leeds.

Min. 47: GOL Arsenal! Martinelli îi oferă pe tavă golul de 2-0 lui White, care nu ratează din câţiva metri şi dublează avantajul liderei din Premier League.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 5: La pauză Arsenal - Leeds este 1-0!

Min. 45: Koch (Leeds) primeşte primul cartonaş galben pentru un fault tactic comis asupra lui Martinelli. 

Min. 41: Ocazie pentru Arsenal! Portarul Meslier degajează mingea în centru. Balonul ajunge la Martinelli, care trimite aproape de jumătatea terenului pe spaţiul porţii, însă Ayling a respins cu dificultate în ultima clipă.

Min. 32 - 35: GOL Arsenal! Gabriel Jesus transformă pe centrul porţii lovitura de pedeapsă obţinută tot de el, după ce atacantul brazilian a fost faultat în careul oaspeţilor de către Ayling. 

Min. 31: Ocazie pentru Leeds! Sinisterra este aproape să deschidă scorul, însă Ramsdale are o nouă intervenţie salvatoare pentru ”tunari”. 

Min. 30: Ocazie pentru Leeds! Summerville şutează din careu, din întoarcere, însă Ramsdale reuşeşte să reţină balonul în doi timpi. 

Min. 22: Oportunitate pentru Leeds! Summerville încearcă să înscrie cu călcâiul, însă Ramsdale este atent şi blochează mingea. Se ridicase oricum fanionul pentru offside. 

Min. 11: Ocazie pentru Arsenal! Gabriel Jesus reia cu capul peste poarta adversă centrarea livrată de către Xhaka.

Min. 1: Ocazie pentru Leeds! Ramsdale reuşeşte să respingă şutul în forţă expediat de către Kristensen din interiorul careului ”tunarilor”. 

Min. 1: A început meciul! 


Arsenal - Leeds, meci contând pentru etapa a 29-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 3, sâmbătă, de la ora 17:00. Duelul din campionatul Angliei poate fi urmărit online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, la fel ca aproape toate meciurile din prima ligă a fotbalului englez.

În acelaşi timp, golurile, ratările, paradele spectaculoase, deciziile VAR şi alte faze importante ale partidei pot fi urmărite în regim live video & text pe site-ul www.primasport.ro.

Arsenal este favorită la titlu în acest sezon. ”Tunarii” sunt pe primul loc în campionat cu 69 de puncte, având cu 5 puncte mai mult decât principala urmăritoare, Manchester City, care are cu un meci mai puţin disputat. 

În tabăra opusă, Leeds este în partea opusă a campionatului. Echipa ocupă locul 14 în clasament, cu 26 de puncte.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele