Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | Arsenal trece la pas de Crystal Palace şi se menţine pe locul 1 în Premier League!

Premier League Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21058640/1/profimedia-0745648114.jpg

Arsenal Londra a învins duminică, pe teren propriu, scor 4-1, gruparea Crystal Palace, într-un meci din etapa a 28-a a Premier League. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 3 şi www.primaplay.ro!

Gabriel Martinelli a deschis scorul pe Emirates Stadium, în minutul 28, din pasa lui Bukayo Saka. A urmat, în minutul 42, majorarea scorului, realizată de Bukayo Saka. În repriza secundă ”tunarii” au făcut 3-0 prin Granit Xhaka, în minutul 55, iar golul oaspeţilor, reuşit de Jeffrey Schlupp, în minutul 63, nu a schimbat prea mult lucrurile.

Bukayo Saka a realizat dubla în minutul 74 şi Arsenal s-a impus cu 4-1.

Arsenal are 69 de puncte în clasament şi este lider, iar Crystal Palace se află pe locul 12, cu 27 de pun

Video cu golurile 


Informaţii înainte de meci 

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc, duminică, de la ora 16:00, şi va fi în direct pe Prima Sport 3 şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro. 

Arsenal îşi continuă marşul către titlu. Echipa londoneză este marea favorită din acest sezon, după sezonul bun pe care l-a avut până în acest moment. ”Tunarii” sunt pe primul loc în Premier League, cu 66 de puncte, după 27 de etape jucate. 

De asemenea, Arsenal este la 5 puncte în spatele lui Manchester City, club care aşteaptă greşeala adversarului. 

În tabăra opusă, Crystal Palace este pe locul 12 în clasament, cu 27 de puncte, după 26 de meciuri jucate. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele