Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

VIDEO | AS Roma a trecut de Fiorentina, iar Dybala şi Abraham au făcut show! Romanii s-au impus cu 2-0

Serie A Publicat pe 15 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20980710/1/as-roma.jpg

Ziua de duminică din Serie A s-a terminat cu duelul dintre AS Roma şi Fiorentina. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro, de la ora 21:45, iar formaţia din capitala Italiei s-a impus cu scorul de 2-0.

Dybala a fost omul meciului, care a marcat cele două goluri, dar şi Abraham a avut partea lui, reuşind să paseze decisiv la ambele reuşite. Cu toate acestea, scorul a fost influenţat şi de eliminarea lui Dodo, din minutul 24.

AS Roma a deschis scorul în ultimele cinci minute ale primei părţi, după ce Abraham i-a pasat cu pieptul lui Dybala, care a punctat cu un şut din prima de la marginea careului.

Scorul final a fost stabilit în partea a doua, când Abraham a pasat pe jos, din dreapta, iar Dybala doar a pus latul, în minutul 82, şi a făcut 2-0.

În urma acestei victorii, AS Roma a acumulat 34 de puncte şi se află pe locul 7, iar Fiorentina e pe locul 10, cu 23 de puncte.


AS Roma – Fiorentina 2-0 (Dybala 40, 82)

Echipele de start:

  • AS Roma: Patricio – Mancini, Smalling, Kumbulla – Celik, Bove, Cristante, Pellegrini, Zalewski – Dybala, Abraham
  • Fiorentina: Terracciano – Dodo, Milenkovic, Igor, Biraghi – Amrabat, Duncan – Ikone, Bonaventura, Kouame – Jovic

Min. 82: GOOOL AS Roma! Dybala marchează pentru 2-0 şi rezolvă meciul. Reuşită din câţiva metri, cu poarta aproape goală, din pasa lui Abraham.

Min. 40: GOOOL AS Roma! Profită de omul în plus şi marchează prin Dybala, după o fază superbă. Abraham îi aşează balonul cu pieptul, la marginea careului, iar şutul e uşor deviat şi intră în poartă.

Min. 24: Eliminare în dreptul Fiorentinei! Dodo vede al doilea cartonaş galben şi e trimis la cabine.


Formaţia lui Jose Mourinho este neînvinsă în ultimele patru partide, însă a înregistrat trei remize. Romanii au nevoie de victorie pentru a se apropia de un loc de Champions League, în prezent fiind pe 7.

De cealaltă parte, trupa viola este pe 9, dar la 9 lungimi de adversara de duminică şi cel puţin pe moment cu şanse mici la un loc de cupă europeană.

AS Roma a eliminat joi echipa românilor Drăguşin şi Puşcaş din Cupa Italiei

AS Roma a întrecut pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Genoa, într-un meci contând pentru optimile de finală ale Cupei Italiei.

Paulo Dybala a intrat la pauză şi a înscris golul victoriei romane în minutul 64. AS Roma s-a impus cu scorul de 1-0 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

La Genoa, fundaşul Radu Drăguşin a fost integralist, în timp ce atacantul George Puşcaş a intrat în joc în minutul 75, înlocuindu-l pe Coda.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele