Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | AS Roma - AC Milan 1-1! Meci tacticizat cu final incendiar la Prima Sport 1

Serie A Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21106794/4/profimedia-0772788639.jpg

AS Roma a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu AC Milan, într-un meci contând pentru etapa a 32-a din Serie A, transmis în direct de către Prima Sport 1. Golurile au fost înscrise la singurele şuturi pe poartă ale partidei, după minutul 90.

Prima repriză a meciului de pe Olimpico s-a încheiat fără şut pe poartă, într-o ilustrare clară a principiului care a guvernat tactica celor doi antrenori, Jose Mourinho şi Stefano Pioli.

Primul gol al meciului s-a înscris în minutul 90+4, când Zeki Celik i-a pasat în careu lui Tammy Abraham, iar acesta l-a învins pe Maignan.

După trei minute, însă, oaspeţii au egalat prin Alexis Saelemaekers. Cele două goluri au fost singurele şuturi pe poartă ale meciului.

Cu acest egal ambele echipe se află la egalitate de puncte, 57, în clasamentul Seriei A, Milan ocupând locul 4, iar AS Roma locul 5.

Sursa foto: Profimedia


VIDEO |  AS Roma - AC Milan, sâmbătă, de la 19:00, în direct, la Prima Sport 1

Partida dintre As Roma şi AC Milan din Serie A va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 1. De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit online, pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, confruntarea din fotbalul italian va putea fi văzută în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

Meciul dintre cele două echipe poate decide cine va juca în sezonul următor în grupele Champions League. 

Atât AS Roma, cât şi AC Milan, au acelaşi număr de meciuri jucate şi sunt la egalitate de puncte, având fiecare câte 56 de puncte. 

AC Milan este pe locul 4 în clasament, iar AS Roma pe locul 5. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele