Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni

VIDEO | AS Roma - Manchester United 3-2. Englezii se califică în finala Europa League, unde o vor înfrunta pe Villarreal

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

Manchester United s-a calificat în finala Europa League, deşi a pierdut meciul retur cu AS Roma, scor 2-3, pe Olimpico, în direct pe Look Sport+. Englezii au avut un avantaj confortabil din tur, 6-2. Finala UEFA Europa League, ediţia 2020-2021, este Manchester United – Villarreal. Echipa spaniolă a trecut de Arsenal, după 2-1 în tur şi 0-0 în retur.

Manchester United a câştigat Europa League în 2017, după o finală cu Ajax Amsterdam. Pentru Villarreal este prima finală în această competiţie.

Confruntarea Manchester United – AS Roma a intrat în istoria Europa League, fiind semifinala cu cele mai multe goluri înscrise, 13, în cele două manşe.

Finala UEFA Europa League va avea loc în data de 26 mai, la Gdansk (Polonia). Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport+, de la ora 22:00


AS Roma - Manchester United 3-2 (Dzeko 57', Cristante 60', Zalewski 83' / Cavani 39', 68'), pe Look Sport+ (2-6 în tur)

  • AS Roma: Mirante - Smalling (Darboe 30'), Mancini, Ibanez - Karsdorp, Cristante, L. Pellegrini (cpt), Peres (Santon 69') - Pedro (Zalewski 77'), Dzeko (Mayoral 77'), Mkhitaryan.
  • Manchester United: De Gea - Shaw (Alex Telles 46'), Maguire (cpt), Bailly, Wan-Bissaka (Williams 46') - Van de Beek, Fred - Pogba (Matic 64'), Bruno Fernandes (Mata 84'), Greenwood - Cavani (Rashford 73').

Rezerve neutilizate:

Roma: Boer, Fuzato – Kumbulla, Bove, Ciervo.

Manchester United: Grant, Henderson – Lindelof, Diallo, Tuanzebe, McTominay, Elanga.


Min. 90+5: Final de meci! Manchester United se califică în finala Europa League, unde o va înfunta pe echipa spaniolă Villarreal.
Min. 84: Schimbare la Manchester United! A ieşit Bruno Fernandes, a intrat Juan Mata.
Min. 83: GOL pentru AS Roma! 3-2! A înscris Nicola Zalewski, un mijlocaş polonez în vârstă de 19 ani care debutează în această seară pentru echipa capitolină.
Min. 77: Dublă schimbare la AS Roma! Au ieşit Dzeko şi Pedro, au intrat Mayoral şi Zalewski.
Min. 73: Bară pentru AS Roma! Mkhitaryan a pătruns în careu şi a şutat la colţul scurt, dar De Gea a fost salvat de bară.
Min. 73: Schimbare la Manchester United! A ieşit Cavani, a intrat Rashford.
Min. 69: Schimbare la AS Roma! A ieşit Peres, a intrat Santon.
Min. 68: GOL pentru Manchester United! 2-2! A înscris Edinson Cavani, cu o lovitură de cap, după pasa genială a lui Bruno Fernandes.
Min. 66: Ocazie mare pentru Manchester United! Bruno Fernandes i-a pasat excelent lui Greenwood, care a rămas singur cu portarul, dar a şutat pe lângă bară.
Min. 64: Schimbare la Manchester United! A ieşit Pogba, a intrat Matic.
Min. 62: Ocazie mare de gol pentru AS Roma! Mkhitaryan a primit mingea în careul mic de la Pedro, dar n-a reuşit să-l învingă pe portarul De Gea, care face un meci fabulos.
Min. 61: Dublă ocazie imensă pentru AS Roma! Dzeko şi Pedro au şutat din careul mic, dar portarul De Gea a intervenit excelent de fiecare dată. Italienii au prins curaj şi încearcă o calificare istorică! Mai au nevoie de trei goluri.
Min. 60: GOL pentru AS Roma! 2-1! A înscris Cristante, cu un şut superb de la marginea careului.
Min: 57: GOL pentru AS Roma! 1-1! A înscris Edin Dzeko, cu o lovitură de cap din câţiva metri, după execuţia imprecisă a lui Pedro.
Min. 46: A început repriza a doua! Două schimbări la Manchester United: au ieşit Wan-Bissaka şi Shaw, au intrat Alex Telles şi Williams.
Min. 45+3: S-a încheiat prima repriză!
Min. 42: Ocazie mare pentru AS Roma! Mkhitaryan a primit o pasă precisă în interiorul careului, dar şutul său a fost respins de către portarul De Gea.
Min. 39: GOL pentru Manchester United! 0-1! A înscris Edinson Cavani, după ce a scăpat din nou singur cu portarul Mirante.
Min. 34: Ocazie pentru AS Roma! Lorenzo Pellegrini a fost aproape de gol, dar n-a reuşit să-l învingă pe portarul De Gea.

Min. 31: Ocazie mare pentru AS Roma! Mkhitaryan nu a reuşit să trimită pe poartă mingea din careul mic, cu o lovitură de cap.
Min. 30: Schimbare la AS Roma! A ieşit Smalling, accidentat, şi a intrat Ebrima Darboe, care debutează pentru AS Roma în competiţiile europene, la vârsta de 19 ani.
Min. 26: Ocazie imensă pentru Manchester United! Bruno Fernandes i-a pasat excelent lui Cavani, care a ratat din nou din poziţie de 1 la 1 cu portarul Mirante.
Min. 19: Ocazie imensă pentru Manchester United! Cavani a scăpat singur cu portarul şi a încercat un lob, dar mingea a lovit bara transversală, apoi a ieşit în afara terenului.
Min. 4: Ocazie mare pentru AS Roma! Pellegrini a executat excelent un corner, iar mingea a ajuns la Mkhitaryan în poziţie ideală, dar mijlocaşul armean a trimis mingea în plasa laterală, cu o lovitură de cap.
 

Min. 3: Ocazie pentru AS Roma! În urma unei centrări din lovitură liberă, Mancini a fost aproape de gol, dar şutul său din 6 metri a fost blocat de către portarul De Gea. Pe reluare s-a putut observa că fundaşul Romei a atins mingea cu mâna.

UPDATE 22:00 A început partida de pe 'Olimpico'!


AS Roma - Manchester United, returul semifinalelor Europa League 2020/2021, se joacă joi seara, de la ora 22:00, live pe Look Sport+. Învingătoare în tur cu un halucinant 6-2, echipa lui Solskjaer e marea favorită la calificarea în finală.
 
În săptămâna în care a anunţat venirea lui Jose Mourinho pe banca tehnică începând din sezonul viitor, AS Roma intră în hora echipelor care speră la o remontada istorică, după un eşec usturător în tur. Pe Old Trafford, italienii au început bine şi au condus cu 2-1 la pauză, graţie golurilor lui Pellegrini şi Dzeko, dar Diavolii Roşii s-au descătuşat în repriza a doua şi au marcat de nu mai puţin de patru ori.
 
Mare favorită la calificarea în finala în care va întâlni învingătoarea dintre Arsenal şi Villarreal, United a transformat câştigarea Europa League în marele obiectiv al finalului unui sezon în care Solskjaer s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, dar Manchester City s-a dovedit prea puternică în lupta pentru câştigarea titlului din Premier League. Conştient că o revenire a Romei e de domeniul fantasticului, nordicul îşi va odihni mulţi dintre titulari, iar fotbalişti esenţiali, precum Brunos Fernandes, Rashford sau Cavani vor lua loc pe banca de rezerve.
mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele