Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Aston Villa, victorie cu Leeds în Premier League! Trupa lui Emery s-a impus cu 2-1

Premier League Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20981582/1/aston-villa.jpg

Aston Villa a trecut de Leeds, în etapa a 20-a din Premier League, într-un meci disputat vineri seară, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. S-a impus cu 2-1, primul gol venind în prima repriză, în primele minute, în minutul 3, în urma unui contraatac excelent.

Leeds a beneficiat de un corner în primă fază, dar nu a reuşit să concretizeze oportunitatea. A plecat pe contraatac Aston Villa, iar Bailey a finalizat excelent cu un şut din careu, din pasa lui Kamara, care a făcut o cursă foarte bună, de câţiva zeci de metri, în care a destabilizat defensiva oaspeţilor.

Scorul de 2-0 a fost stabilit în partea a doua, în urma golului lui Buendia, care a marcat cu capul din câţiva metri, după un şut respins în faţă de portarul Meslier. A redus Leeds din diferenţă în minutul 83, prin Bamfong, care a finalizat cu un şut simplu, din prima, din careu, din câţiva metri, după o pasă de jos primită de la Gnonto.

Leeds a terminat, însă, cu plusul de la capitolul ocaziilor de gol, dar nu a putut scoate nici măcar un punct. Peste 10 ocazii a avut Leeds, dar a înregistrat al şaptea meci la rând oficial fără victorie.

De partea cealaltă, a bifat prima victorie Aston Villa, care nu mai câştigase în ultimele două meciuri oficiale.

În privinţa situaţiilor din clasamentul din Premier League, Aston Villa a ajuns la 25 de puncte şi e pe locul 11, în timp ce Leeds e pe 14, cu numai 17 puncte.

Golurile marcate în Aston Villa – Leeds

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele