Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Athletic Bilbao - Barcelona, ora 22:30, în direct pe Look Sport+. Catalanii îşi concentrează eforturile pe Cupa Spaniei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20557262/1/bar.jpg

Se anunţă un duel extrem de interesant în Ţara Bascilor, unde Athletic Bilbao primeşte vizita celor de la FC Barcelona, joi, de la ora 22:30, în direct pe Look Sport+ şi Prima Play.

Cupa Spaniei a devenit un obiectiv vital pentru Barcelona, ce ocupă locul 6 în campionat la 17 puncte distanţă de liderul Real Madrid. Totodată, formaţia lui Xavi caută revenirea, după ce a pierdut în semifinalele Supercupei, contra ”galacticilor”. În ultimul act a ajuns chiar formaţia din Bilbao, care însă a cedat cu 2-0.

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în acest sezon, iar confruntarea s-a terminat indecis, 1-1. Martinez a deschis scorul pentru Athletic, în minutul 50, iar Depay a restabilit egalitatea, în minutul 75.

Încă o lovitură pentru Barcelona. Samuel Umtiti s-a accidentat la picior şi va fi operat

Jucătorul echipei FC Barcelona, Samuel Umtiti, s-a accidentat la piciorul drept la antrenamentul de luni şi va fi supus unei intervenţii chirugicale.

"Samuel Umtiti a suferit în timpul antrenamentului de astăzi un traumatism la piciorul drept care i-a provocat o fractură a celui de-al cincilea metatarsian. Jucătorul va fi operat marţi", a anunţat FC Barcelona.

Durata absenţei sale va fi evaluată cu mai multă precizie după operaţie, a mai indicat Barça.

Barca a anunţat la începutul acestei luni că Umtiti a semnat un nou contract pe patru ani, cu un salariu redus, ceea ce a permis clubului catalan să înregistreze acordul noii achiziţii Ferran Torres.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri