Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Atletico Madrid - Barcelona 0-1! Golul lui Dembele îi desprinde pe catalani la 3 puncte de Real Madrid

La Liga Publicat pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20971918/2/324842129-1816957038691286-3154914854617279348-n.jpg

Partida Atletico Madrid - Barcelona, din etapa a 16-a de LaLiga, transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 0-1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Dembele în minutul 22, care a finalizat cu sânge rece din pasa lui Gavi o acţiune superbă a catalanilor de joc colectiv.

În urma acestui succes, Barcelona adună 41 de puncte şi se desprinde la 3 ”lungimi” în fruntea clasamentului de marea rivală, Real Madrid.

Atletico Madrid rămâne la 27 de puncte, pe locul al 5-lea, ce conduce în grupele Europa League. Locul 4 de Champions League e ocupat de Betis, cu un punct în plus faţă de madrileni.

Tot duminică, echipele spaniole FC Sevilla, Betis şi Real Sociedad au obţinut victorii în etapa a 16-a din La Liga.

FC Sevilla s-a impus cu 2-1 în faţa echipei Getafe, în direct la Prima Sport 2. Acuna (min. 36) şi Rafa Mir (min. 80) au adus victoria andaluzilor pe teren propriu. Getafe a redus din diferenţă prin Mayoral, în minutul 87.

Cealaltă echipă din Sevilla, Betis, a câştigat partida din deplasare transmisă de Prima Sport 4, de pe Estadio de Vallecas, cu Rayo, tot cu 2-1. Balliu a deschis scorul pentru oaspeţi cu un autogol în minutul 7. Camello a egalat pentru Rayo Vallecano în minutul 20, dar pe final de repriză, în minutul 40, Luiz Henrique a marcat golul victoriei pentru Betis.

În direct la Prima Sport 4, la Almeria, Real Sociedad a învins cu două goluri marcate în repriza secundă în numai cinci minute. Silva (min. 47) şi Sorloth (min. 52) au fost marcatorii care au adus victoria bascilor.

În clasament Real Sociedad ste pe locul al treilea, cu 32 de puncte, urmată de Betis, pe poziţia a patra, cu 28 de puncte. FC Sevilla este pe 17, cu numai 15 puncte.


Atletico Madrid - Barcelona 0-1 (Dembele 21)

Echipele de start:

  • Atletico Madrid: Oblak – Molina, Savic, Gimenez, Mandava – Llorente, Koke, Barrios, Carrasco – Griezmann, Joao Felix;
  • Barcelona: Ter Stegen – Kounde, Araujo, Christensen, Balde – De Jong, Busquets, Gavi – Dembele, Fati, Pedri.

Min. 90 + 7: Fluier final! Barcelona învinge Atletico Madrid cu 1-0!

Min. 90 + 4: Ocazie uriaşă pentru Atletico Madrid! Araujo scoate de pe linia porţii şutul lui Griezmann. 

Min. 90 + 2: Dublă eliminare! Ferran Torres (Barcelona) şi Stefan Savic (Atletico Madrid) au văzut cartonaşul roşu direct pentru un conflict fizic între cei doi jucători. 

Min. 87: Raphinha (Barcelona) primeşte cartonaşuş galben. 

Min. 85: Molina (Atletico) încasează cartonaşul galben. 

Min. 82: Christensen (Barcelona) primeşte cartonaşul galben pentru un fault. 

Min. 81: Schimbare la Atletico Madrid: intră Regulion, iese Mandava. 

Min. 81: Dublă schimbare la Barcelona: intră Alonso şi Roberto, ies Blade şi Busquets. 

Min. 79: Correa (Atletico Madrid) primeşte cartonaşul galben pentru comportament nesportiv. 

Min. 75: Dublă schimbare la Atletico Madrid: ies Koke şi Joao Felix, intră Lemar şi Correa. 

Min. 73: Schimbare la Barcelona: intră Raphinha, iese Gavi.

Min. 65: Ocazie pentru Atletico! Şutul lui Llorente este reţinut în doi timpi de Ter Stegen cu mari emoţii. 

Min. 64: Dublă schimbare la Atletico Madrid: ies Barrios şi Carrasco, intră Kondogbia şi Morata. 

Min. 62: Bară pentru Barcelona! Şutul lui Dembele este deviat de Savic în stâlpul porţii apărate de Oblak. 

Min. 57: Dublă schimbare la Barcelona: ies De Jong şi Ansu Fati, intră Kessie şi Ferran Torres.

Min. 56: Araujo (Barcelona) primeşte primul cartonaş galben al meciului.

Min. 54: Ocazie pentru Atletico Madrid! Griezmann reia mult peste poarta Barcelonei din voleu, din interiorul careului. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 1: La pauză Atletico Madrid - Barcelona este 0-1!

Min. 42-43: Două ocazii pentru Atletico Madrid! Ter Stegen are o intervenţie senzaţională la şutul lui Griezmann. Portarul german iese ulterior greşit pe o centrare, iar Reinildo Mandava trece pe lângă gol. 

Min. 37: Ocazie pentru Atletico Madrid! Molina trage din flancul drept pe lângă poarta lui Ter Stegen. 

Min. 33: Ocazie de gol pentru Atletico Madrid! Gimenez reia cu capul puţin pe lângă bara porţii apărate de Ter Stegen. 

Min. 24: Molina îl blochează pe Pedri, care a încercat să îl lobeze pe Oblak şi i-a oferit timp de intervenţie fundaşului madrilen. 

Min. 21: GOL Barcelona! Dembele deschide scorul pentru formaţia blaugrana în urma unei acţiuni superbe de joc colectiv. 

Min. 9: Christensen încearcă şi el să tragă de la distanţă, însă şi Oblak are un răspuns sigur. 

Min. 6: Şutul lui Barrios este reţinut fără probleme de către portarul Barcelonei, Ter Stegen.

Min. 1: A început meciul!


Partida Atletico Madrid - Barcelona, din etapa a 16-a de LaLiga, va avea loc duminică, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Echipa lui Diego Simeone a încheiat anul pe locul 4 în LaLiga, după ce s-a impus cu 2-0 în faţa lui Elche şi chiar dacă se află la 11 puncte de liderul Barcelona, Atletico este o formaţie care poate pune probleme oricărei echipe din campionatul Spaniei. Madrilenii vin după o calificare fără mari emoţii în ”optimile” Cupei Spaniei, după ce au câştigat 2-0 în faţa lui Real Oviedo.

De cealaltă parte, catalanii au remizat în derby-ul cu Espanyol 1-1, dar au păstrat primul loc în LaLiga. Trupa antrenată de Xavi are cea mai bună apărare din campionat, cu doar 6 goluri primite în 15 meciuri şi al doilea atac cu 35 de goluri marcate. Barcelona nu îşi permite paşi greşiţi în acestă înfruntarea pentru a nu risca să piardă prima poziţie în detrimentul lui Real Madrid, ambele având 38 de puncte în acest moment.

În ultimele cinci întâlniri dintre cele două, madrilenii au reuşit două victorii, în timp ce Barcelona are o singură victorie, iar două partide s-au încheiat la egalitate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele