Ultima oră
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat

VIDEO | Atletico Madrid n-a rezistat în faţa lui Manchester City! Istvan Kovacs a condus partida de la centru. Liverpool a făcut un pas important spre semifinale, în faţa Benficăi

Champions League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 5 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20663991/2/profimedia-0671599045.jpg

Liverpool a obţinut o victorie importantă în faţa celor de la Benfica, scor 3-1, şi merge destul de liniştită la returul din sferturile Champions League. Duelul a fost transmis în direct pe posturile Look Sport, Look 4K şi platforma online PrimaPlay.ro.

  • Konate (17), Mane (34) şi Diaz (87) au punctat pentru „cormorani”, în timp ce unicul gol al portughezilor a venit în minutul 49, prin Nunez. 

În celălalt meci, Manchester City s-a impus cu greu în faţa lui Atletico Madrid, scor 1-0. Meciul a putut fi văzut pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

  • Golul englezilor a venit destul de târziu, în minutul 70. De Bruyne a punctat din pasa senzaţională a lui Phil Foden. 

Manchester City – Atletico Madrid 1-0

Final de meci.

Min. 70: GOOOL City! Phil Foden şi-a arătat clasa şi l-a servit perfect pe De Bruyne. Belgianul a trimis în plasă fără probleme singur cu portarul.

Min. 63: Ocazie City! Laporte se înalţă frumos şi loveşte cu capul, dar balonul trece puţin pe lângă vinclu.

Min. 55: Ocazie importantă City! De Bruyne reuşeşte să pună pericol serios la poarta lui Oblak, dintr-o lovitură liberă.

A început repriza secundă.

Pauză.

Minutul 1: A început partida!

Echipe de start:

  • Manchester City: Ederson - Stones, Laporte, Ake, Cancelo - Rodrigo, Gundogan, Bernardo - Mahrez, De Bruyne, Sterling.
  • Atletico Madrid: Oblak - Vrsaljko, Savic, Felipe, Reinildo, Lodi - Kondogbia, Llorente, Koke - Griezmann, Felix.

De ştiut despre meci:

  • Ambele au probleme de efectiv înaintea întâlnirii, câte trei absenţe de fiecare parte. Manchester City nu va conta pe Dias, Medy şi Palmer, doi accidentaţi şi unul suspendat, în timp ce Atletico nu va miza pe Carrasco, suspendat, şi Gimenez şi Herrera, accidentaţi.  
  • Cotele la pariuri o dau favorită clară pe Manchester City, dar madrilenii au reuşit să scoată Manchester United în optimi, cu 2-1 la general. ”Cetăţenii” au trecut fără probleme de Sporting Lisabona, cu 5-0 la general.  
  • Înaintea întâlnirii din această seară, în campionate, Manchester City a trecut cu 2-0 de Burnely, în timp ce formaţia din capitala Spaniei a învins Alaves, cu 4-1. 

 

Benfica – Liverpool 1-3

Final de meci.

Min. 88: GOOOL Liverpool! Luis Diaz a primit o pasă excelentă de la Keita şi apoi a trecut din preluare de portar, pentru a băga mingea în plasă.

Min. 49: GOOOL Benfica! Nunez reuşeşte să reducă din diferenţă, după ce a primit o pasă în careu de la Rafa Silva.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 34: GOOOL Liverpool! Sadio Mane a trimis cu mult calm direct în plasă, după ce a primit o pasă la limita ofsaidului de la Diaz.

Min. 17: GOOOL Liverpool! Konate a înscris cu capul după o centrare din corner.

Minutul 1: A început partida!

Echipe de start:

  • Benfica: Vlachodimos, Grimaldo, Vertonghen, Otamendi, Gilberto, Everton, Taarabt, Weigl, Rafa, Nunez, Ramos
  • Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Keita, Thiago, Mane, Salah, Diaz.

De ştiut despre meci:

  • Pentru a ajunge aici, trupa lui Jurgen Klopp a trecut cu 2-1 la general de Inter Milano, în timp ce elevii lui Verissimo s-au impus la limită cu Ajax, 3-2 la general.  
  • Benfica nu se va putea baza pe Rodrigo Pinho, Lucas Verissimo şi cel mai probabil nici pe Adel Taarabt. Toţi trei au probleme medicale.  
  • Potrivit informaţiilor din presa internaţională există o posibilitate mare să-l vedem la Liverpool pe Trent Alexander-Arnold, care se estima că va lipsi mai mult după o accidentare. Keita este singurul absent de la Liverpool.  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri